samet150914
Forum Sakini
Genelde çiftleşme sezonu öncesi kür yapılmasının esprisi bu diyebiliriz. Yumurtlaması bitince ilaç kullanılabiliyor. İlk yavru çıkana kadar zaman çok iyileşir inşallah.aynı sorun bende de var ,bir tane dişim normalde gayet sağlıklı,ama ne zaman ki yumurtlama dönemine giriyor ishal oluyor,birde 4 tane yumurta yapıyor yatmıyor,anlamadım gitti bu işi bu sezon 3.defa boşa yumurtladı
hala yumurtluyor ve yatiyor üzerinde. yumurtlamadan önce tylozyn tartarat verdim 5 gün. sonra probiyotik. multivitamine devam ediyorum hala. yarin kesicem vitamini. normal su verip iki üç güne bakalım nasıl olacakGenelde çiftleşme sezonu öncesi kür yapılmasının esprisi bu diyebiliriz. Yumurtlaması bitince ilaç kullanılabiliyor. İlk yavru çıkana kadar zaman çok iyileşir inşallah.
hayir. 4 oldu. bu gün iki üç saate yine yapmalı. yaparsa yazarimyumurtlaması bitti mi?
hala yumurtluyor ve yatiyor üzerinde. yumurtlamadan önce tylozyn tartarat verdim 5 gün. sonra probiyotik. multivitamine devam ediyorum hala. yarin kesicem vitamini. normal su verip iki üç güne bakalım nasıl olacak
beşinci yumurta geldi Maşallah.O zaman hemen probiyotik ve elektrolit takviyesi yapın. 3-4 gün devam edin ve takip edin.