Yumurta yok oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Denizzzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Denizzzz

Yarışma Kazananı
Arkadaşlar dün kuşum 1 yumurta yapmıştı. Bugün öğlen sularını değiştirmeye gittiğimde dişi yumurtanın üstünde oturuyordu,erkekte yuvadaydı. Az önce baktığımda yumurta yuvada yoktu en ufak bir iz bike kalmamıştı acaba yumurtaya ne olmuş olabilir?

Sahte yumurta var mı elinizde? Sahte yumurta kokuyorlar bazen ve kıramadığını anladığında zarar vermiyor diğerlerine.

Oyla 0
İyi akşamlar. Plastik yumurtayı koymama rağmen 2. Yumurtada yok oldu. Bir yerden erkeğin çok kızıştığında dişi kuluçkaya yatmasın diye yumurtaları yiyebildiğini okudum. Acaba hazırda kızışmış bir erkeğim daha var onu dişinin yanına atsam bir sıkıntı çıkar mı?

Oyla 0
İyi akşamlar. Plastik yumurtayı koymama rağmen 2. Yumurtada yok oldu. Bir yerden erkeğin çok kızıştığında dişi kuluçkaya yatmasın diye yumurtaları yiyebildiğini okudum. Acaba hazırda kızışmış bir erkeğim daha var onu dişinin yanına atsam bir sıkıntı çıkar mı?

Dediğin gibi erkek çok kızışmıssa o yiyordur belki. Ama belkide yumurtanın boş olduğunu bildiği için dişide yiyor olabilir. Sadece tahmin yürütüyorum ben üretici değilim :)

Oyla 0
Geri