bidiksever
Yeni Üye
Merhabalar bugün sabah kuşumun kafesinde bir yumurta gördüm fakat yanında kuş yoktu neden olmuştur ve boşmudur
Merhaba aramıza hoşgeldinizMerhabalar bugün sabah kuşumun kafesinde bir yumurta gördüm fakat yanında kuş yoktu neden olmuştur ve boşmudur
Eşi yok ama geçen günlerde bir tane oyuncağın üstene çıkıyordu yuvalığı böyle bir durumu olmadığı için takmadım fakat bugün takıcamMerhaba aramıza hoşgeldiniz
Öncelikle kuşunuzun eşi varmı?
Yoksa kızgınlık yumurtasi yapmıştır
Eğer eşi varsa dolu olma ihtimali var tâbi yuvalık takılı mi?
Kızgınlık yumurtası nedir acaba?Merhaba aramıza hoşgeldiniz
Öncelikle kuşunuzun eşi varmı?
Yoksa kızgınlık yumurtasi yapmıştır
Eğer eşi varsa dolu olma ihtimali var tâbi yuvalık takılı mi?
Eşi yoksa yuvalık takmaya gerek yokEşi yok ama geçen günlerde bir tane oyuncağın üstene çıkıyordu yuvalığı böyle bir durumu olmadığı için takmadım fakat bugün takıcam
Saolun yumurtayı napmalıyım pekiEşi yoksa yuvalık takmaya gerek yok
Kızgınlık yumurtasi yapmış olduğu kulukcaya hazır anlamına gelir
Eş istiyor
Kuşunuzun yaşına Uygun bir erkek alabilirsiniz
Ve cennet papağını alıcam cinsiyetini nasıl oğrenebilirimEşi yoksa yuvalık takmaya gerek yok
Kızgınlık yumurtasi yapmış olduğu kulukcaya hazır anlamına gelir
Eş istiyor
Kuşunuzun yaşına Uygun bir erkek alabilirsiniz
Yaptığı yumurtalari alınSaolun yumurtayı napmalıyım peki
Forum da cennet papağanı ile ilgili bilgiler mevcut biraz karıştırın siteyi bulamazsınız brn yardımcı olmaya çalışırımVe cennet papağını alıcam cinsiyetini nasıl oğrenebilirim
İncelediğimde gördüğüm yumurtaya benzemiyor üstünde kan var azcık ilk yumurtası olduğu içindir diye düşünüyorum ve kalsiyumlu gaga taşı var sürekli yiyorinceler misiniz?Kızgınlık Yumurtası ( Kronik )
Muhabbet Kuşlarında Kızgınlık Yumurtası ( Kronik ) Kronik yumurtlama; muhabbet kuşları ve birkaç papağan türünde görülen çok ortak bir problemdir. Bu problem, dokuz ay civarından (*) birkaç yaşına kadar görülebilir. En çok rastlanılan yaş aralığı, bir yıldan 3 yıla kadardır. Bir yumurtayı...iyikus.com
Ve cennet papağanım var muhabbet kuşum yok eğer muhabbetlerde oluosaİncelediğimde gördüğüm yumurtaya benzemiyor üstünde kan var azcık ilk yumurtası olduğu içindir diye düşünüyorum ve kalsiyumlu gaga taşı var sürekli yiyor
tüm kuşlarda olur, bazen üzerinin kanlı olması normaldir.Ve cennet papağanım var muhabbet kuşum yok eğer muhabbetlerde oluosa
Nasıl görünüyor garipse değildirtüm kuşlarda olur, bazen üzerinin kanlı olması normaldir.