Yumurtaya ne zaman müdahale edilir

Beyzanurr

Forum Sakini
Sanırım daha tam 18 gün olmadı 17 veya 16. Gün bugün tam emin değilim. Yumurtayı kulağıma dayadim. Ötüyor içinde. Müdahale etmeli miyim acaba ne zamana kadar bekleyeyim. Şuan ötmesi normal mi

Merhaba, ses geliyirsa bugün ya da yarın çıkacaktır. Yumurtladigi saat ve günü tam bilmek önemli. Muhtemelen 17. Günü bugün

Oyla 0
Bu çıkmasına yakın nemlensin diye üzerine su damlatin diyorlar ya damlattim ama baktim az önce ötmuyor önceki gibi kipirdama yavaşlamış korktum. Yanlış bir şey yapmadım değil mi? Bir damla damlatacaktim iki üç damla damladi

Oyla 0
Tamam rahatladım tekrardan ötmeye başlamış çıkana kadar rahat edemicem sanirim ? kusura bakmayın. Ara ara susuyormus

Oyla 0
Siz müdahale etmeyin akışına bırakın. Kuş sürekli ses çıkarmayabilir arada uyuyordur muhtemelen.. İlla 18 günde çıkıcak diye birşey yok. 20-21-22-23-24. günlerde de yumurtadan çıkabiliyorlar. Örnekleri çok.. Yumurta içinden çıkamadığı için ölenlerin oranı %10 sa, müdahale sonucu ölenlerin oranı %90 dır anlatabildim mi..

Oyla 0
Siz müdahale etmeyin akışına bırakın. Kuş sürekli ses çıkarmayabilir arada uyuyordur muhtemelen.. İlla 18 günde çıkıcak diye birşey yok. 20-21-22-23-24. günlerde de yumurtadan çıkabiliyorlar. Örnekleri çok.. Yumurta içinden çıkamadığı için ölenlerin oranı %10 sa, müdahale sonucu ölenlerin oranı %90 dır anlatabildim mi..
evet, tamamdır müdahale etmiyorum (y)

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri