Yuvalık seçimi

Levent yıldız

iyikus.com Üyesi
Merhabalar benim aklıma takılan başka bir soru var benim şuan kafeste yuvalık takılı ama küçük boyuttakinden yani folluksuz olandan ben aldığımda petshopcuya da demiştim küçük olunca sıkıntı olurmu biraz küçük gibi ve temizlemek açısından sıkıntı olmazmi die hiç bir şey olmaz dedi yalnız araştırdığımda çoğunlukla yumurta kırılması veya yavruların çarpık bacak olması gibi sorunlarin olduğunu soylemisler benim kuşlar yuvaliga girip girip duruyorlar ama dışı kuşum henüz hamile değil o yüzden erkenden harekete geçmek istedim ben bu durumdayken yuvaligi değiştirsem yeni yuvalık taktigimda bir sıkıntı olurmu yoksa böyle devam edeyim mi?

Merhaba, düşünmeden değiştirin derim. İlk bir kaç gün tereddüt ederler ama sonra eskisi gibi oluyorlar. O yuvalar iyi olmuyor.

Oyla 0
Tm o zamn degistiriyim ben yalnız işte benim korkum şuydu aslında hani düzenini degistirdigim için acaba ciftlesmezler veya yumurta yapmaz die hiç düzenini bozmak istemedim ama siz diosaniz sıkıntı olmaz die çünkü yuvaligin giriş kısmını da biraz kemirmis dedim heralde tam sahiplendi peki nasıl bı yuvalik almam doğru olur

Oyla 0
Eşleşme dönemi başlamadan ufak değişiklikler sorun olmuyor. Bebeklerin sağlığı açısından da önemli bir durum. Bu nedenle ben olsam değiştirirdim. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım bu konuda.

Oyla 0
Geri