Yuvalik

batari2521

Forum Sakini
Selamlar. Yeni bir erkek muhabbet kusu aldim. 2 hafta oldu. Birde yuvalik aldim kafese. Ancak Erkek kuş dişiyi yuvaya almiyor. Disi yuvaligin kapisindan baktiginda erkek iceride bagirmaya basliyor. Haliyle disi de iceri girmiyor.bunun anlami Eş olmalari mumkun degil mi oluyor?

Selamlar. Yeni bir erkek muhabbet kusu aldim. 2 hafta oldu. Birde yuvalik aldim kafese. Ancak Erkek kuş dişiyi yuvaya almiyor. Disi yuvaligin kapisindan baktiginda erkek iceride bagirmaya basliyor. Haliyle disi de iceri girmiyor.bunun anlami Eş olmalari mumkun degil mi oluyor?
Erkek ve dişinin fotoğraflarını atar mısınız?

Oyla 0
2 kuşun da cere resmini net görülecek bir resim atarmısın
Haftada bir yumurta mamasi veriyorum. İcine brokoli havuç yesillik vs.. vitaminleri 1 gun arayla suluga koyuyorum. Yem garden mix pembe renkli Kullanıyorum. İçine nijer ilave ettim biraz. Ayrica petshop tan kizizstirici aldim. Yemine ilave ettim

Ekli dosyalar

• IMG_20210312_233517.jpg
    IMG_20210312_233517.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20210312_233512.jpg
    IMG_20210312_233512.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20210312_233359.jpg
    IMG_20210312_233359.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20210312_233324.jpg
    IMG_20210312_233324.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 12
Oyla 0
Çok güzel kuşlar... ikisininde dişi olma ihtimali yüzünden fotoğraf istemiştim. Sarı yeşili yeni aldınız değil mi? Baskınlık kuruyor olabilir ya da normal zamanlarda yanında olmasından rahatsızsa yuvada da rahatsız olur. Eş tutunca bu durum düzeliyor kısmen. Hatta bazen dişi erkeği yuvada istemiyor.

Oyla 0

Öncelikle erkek kuşunuza bayıldım.Yavrulu zamana geçtiğinizde oldukça eğleneceksiniz gibi görünüyor. Diğer hususa geçersek eğer bana biraz garip geldi bu davranışı.Yanlış anlamadıysam kafes dişinin siz yanına erkek alıyorsunuz ama bu vatandaş yuvanın içerisini mesken tutmuş dişiyi içeriye sokmuyor.

Deneyebileceğiniz ve sonuç alacağınız en etkili yöntem ayırmak. İki vatandaşı birbirinden ayırıp kızıştırıp birleştirebilirsiniz.Ama 2 hafta oldu demişsiniz öyle vurdulu kırdılı şiddetli geçimsizlik yok ise biraz daha bekleyin .Bir yerden sonra soulmate olurlar birbirlerine.

Havuç içerikli yumurta mamasını vermeye devam-Nijeri fazla abartmayın sonra bir tüye girerler bütün süreç çöp olur. Şu petshopdan aldığınız kızıştırıcıyıda hiç kullanmayın.Vitaminide haftada 2 gün aralıklı olarak verin. En önemlisi ayak altında dolaşmayın kuşların. Şöyle kendilerini güvende hissedebilecekleri bir yere koyup temel ihtiyaçları dışında unutun onları.

Oyla 0
Kafesleri ayırmanızı öneririm bir süre. Kullanacağınız kafeste yuvalık takılı olsun ve dişi bu yuvalıklı kafeste bulunsun. En azından erkeğin bir nevi baskınlığını bastırma durumu yaratabiliriz. Bu süreçte dişi, yuvalığı keşif ve sahiplenme durumuna geçebilir.

Oyla 0
Disiye aylardir bakiyorum.erkegi almaya karar verince beyazi kafesten alip yedek kafese koydum. Çünkü kafese cok hakimdi.erkegi ise kafeste 10 gun tek basina tuttum. Benimsesin diye. Benimsedide. Ancak o kadar benimsemiş olacakki disiyi 10 gun sonra onun yanina atttigimda yuvaliga sokmaz oldu. Bende ayriyeten bir dişi kus daha var. Diger kafeste yaşıyor. Erkegi ayıracak olursam mecburiyetten diğer disi ile yasayacak. Bu sorun olur mu?

Oyla 0
Geri