Dal dari koydum yemedi alıştırmamışlar yulaf koydum onu da yemedi(sadece yemini yiyor) simdi yemine nijer ve yulaf kattım ve yemliginin yarisi yumurta mamasi diger tarafi yem koydum .Peki biseyler yemeye nasıl alıştırıcam.Kuş gercekten zayif yikadim derisi mor gogus kemigi cikik.Daha çok yağlı tohumlar ve mama sıklığını arttırarak kilo aldırabilirsiniz. Aspur, mavi haşhaş, keten tohumu, çedene, nijer vb tohumlar yağlı tohumlardır.
Daha çok yağlı tohumlar ve mama sıklığını arttırarak kilo aldırabilirsiniz. Aspur, mavi haşhaş, keten tohumu, çedene, nijer vb tohumlar yağlı tohumlardır.
Zayıflıktan bisey olmasin da zayif ta kalabilir benim icin sıkıntı yokDal dari koydum yemedi alıştırmamışlar yulaf koydum onu da yemedi(sadece yemini yiyor) simdi yemine nijer ve yulaf kattım ve yemliginin yarisi yumurta mamasi diger tarafi yem koydum .Peki biseyler yemeye nasıl alıştırıcam.Kuş gercekten zayif yikadim derisi mor gogus kemigi cikik.
Anladim tesekkurler ilac adi nedir?Eğer kemik ters V gibi ise biraz ileri aşamada demektir. Bunuda ilaç tedavisiyle düzeltebilirsiniz bir ihtimal. Tedavisi kolay değil![]()
Evet kemigi cikmis derisi mor kurumadan supheleniyodum ama degil nasil kilo aldiracam ben bu kusaEğer kemik ters V gibi ise biraz ileri aşamada demektir. Bunuda ilaç tedavisiyle düzeltebilirsiniz bir ihtimal. Tedavisi kolay değil![]()