İştahi keyfi yerinde ama sürekli kanatlarının titrediğini farkediyorum bu arada 46 gramdan kilosu düştü bu yüzden biraz beni endişelendirdiMerhaba,
42-43 gram olmasi normal bir kiloda oldugunu gosterir. Bu gibi diskilar ya bakteriyel ya da farkli bir durumun gostergesi olabilir. Diger forum sakinleri musait olduklarinda ilgileneceklerdir. Kusunuzun istahi enerjisi nasil bir durumda?
Sevgili @lila34 ün dediği gibi aslında 42-43 gram hiç de fena değil ama 46 gramdan düşmüş olması hoş değil evet.İştahi keyfi yerinde ama sürekli kanatlarının titrediğini farkediyorum bu arada 46 gramdan kilosu düştü bu yüzden biraz beni endişelendirdi
Merhaba, dışkı bir süredir böyle daha önce de görsel ekliyordum. 1 hafta içerisinde 3 gün probiyotik 2 gün elektrolit olacak şekilde verdim. Yumurta marul ve elma dışında pek bir şey vermiyorum ama bir süredir bunları da kestim kuşum erkekMerhaba, diğer arkadaşlara katılmakla birlikte, bir kaç soru sormam gerekiyor. Bu dışkılamanın yapıldığı gün ya da öncesi farklı bir gıda verildi mi? Örneğin havuç, mama, sebzeler...
Diğer soru ise kullandığınız ürün takviyelerini ne sıklıkla kullandığınız ve hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?
Kuş dişi muhtemelen değil mi?
Görüşünüz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim doğanay bey ciddi bir durum mudur bu ayrıca müdahale etmem ya da yapmam gereken başka bir şey var mıdırDışkı leke ve pütürcükler incelendiğinde daha çok sindirim kaynaklı sorunları teşkil ediyor. İç parazit kaynaklı + bakteriyel bir problem söz konusu olabilir. Bu nedenle öncelikle iç parazit ilacı alıp kullanınız. Eczaneden sitraks ya da veterinerlerden nilverm temin ediniz. Sitraks bulmak biraz zor bu devirde.