Zayıflama ve anormal dışkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Şeyma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Şeyma

iyikus.com Üyesi
Kuşum yanlış bilmiyorsam 1 yaşında fakat 42-43 gram bunun düşük olduğunu düşünüyorum. Bir süredir de anormal dışkıyla karşılaşıyorum ara sıra böyle oluyordu probiyotik ve elektrolit desteği ile düzeliyordu fakat yine aynı şekilde oluyor sürekli tekrar ediyor bu durum ne yapmam gerek31304184-9F00-4C91-BA62-A09C42E1829E.jpeg

Merhaba,
42-43 gram olmasi normal bir kiloda oldugunu gosterir. Bu gibi diskilar ya bakteriyel ya da farkli bir durumun gostergesi olabilir. Diger forum sakinleri musait olduklarinda ilgileneceklerdir. Kusunuzun istahi enerjisi nasil bir durumda?

Oyla 0
Merhaba,
42-43 gram olmasi normal bir kiloda oldugunu gosterir. Bu gibi diskilar ya bakteriyel ya da farkli bir durumun gostergesi olabilir. Diger forum sakinleri musait olduklarinda ilgileneceklerdir. Kusunuzun istahi enerjisi nasil bir durumda?
İştahi keyfi yerinde ama sürekli kanatlarının titrediğini farkediyorum bu arada 46 gramdan kilosu düştü bu yüzden biraz beni endişelendirdi

Oyla 0
İştahi keyfi yerinde ama sürekli kanatlarının titrediğini farkediyorum bu arada 46 gramdan kilosu düştü bu yüzden biraz beni endişelendirdi
Sevgili @lila34 ün dediği gibi aslında 42-43 gram hiç de fena değil ama 46 gramdan düşmüş olması hoş değil evet.
Dışkılar konusunda ben yorum yapacak donanıma sahip değilim ama bilgili arkadaşlar dönüş yapacaklardır. Çok geçmiş olsun.

Oyla 0
Merhaba, diğer arkadaşlara katılmakla birlikte, bir kaç soru sormam gerekiyor. Bu dışkılamanın yapıldığı gün ya da öncesi farklı bir gıda verildi mi? Örneğin havuç, mama, sebzeler...
Diğer soru ise kullandığınız ürün takviyelerini ne sıklıkla kullandığınız ve hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?
Kuş dişi muhtemelen değil mi?

Oyla 0
Merhaba, diğer arkadaşlara katılmakla birlikte, bir kaç soru sormam gerekiyor. Bu dışkılamanın yapıldığı gün ya da öncesi farklı bir gıda verildi mi? Örneğin havuç, mama, sebzeler...
Diğer soru ise kullandığınız ürün takviyelerini ne sıklıkla kullandığınız ve hangi ürünleri tercih ediyorsunuz?
Kuş dişi muhtemelen değil mi?
Merhaba, dışkı bir süredir böyle daha önce de görsel ekliyordum. 1 hafta içerisinde 3 gün probiyotik 2 gün elektrolit olacak şekilde verdim. Yumurta marul ve elma dışında pek bir şey vermiyorum ama bir süredir bunları da kestim kuşum erkek

Oyla 0
Dışkı leke ve pütürcükler incelendiğinde daha çok sindirim kaynaklı sorunları teşkil ediyor. İç parazit kaynaklı + bakteriyel bir problem söz konusu olabilir. Bu nedenle öncelikle iç parazit ilacı alıp kullanınız. Eczaneden sitraks ya da veterinerlerden nilverm temin ediniz. Sitraks bulmak biraz zor bu devirde.

Oyla 0
Dışkı leke ve pütürcükler incelendiğinde daha çok sindirim kaynaklı sorunları teşkil ediyor. İç parazit kaynaklı + bakteriyel bir problem söz konusu olabilir. Bu nedenle öncelikle iç parazit ilacı alıp kullanınız. Eczaneden sitraks ya da veterinerlerden nilverm temin ediniz. Sitraks bulmak biraz zor bu devirde.
Görüşünüz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim doğanay bey ciddi bir durum mudur bu ayrıca müdahale etmem ya da yapmam gereken başka bir şey var mıdır

Oyla 0
Veterinere götürme şansınız varsa deneme yanilma yerine doğrudan uygun bir ürün kullanimiyla tedavi hızlanacaktır. Bunun haricinde zaman zaman buraya durumu hakkinda bilgiler ekleyiniz. Çok korkulacak bir durum gibi görünmese de yine de bir şeyler olduğundan önlem almak gerekir

Oyla 0
Geri