1-2 aylık muhabbet kuşum neden bu kadar çok yem yiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frukof1234

iyikus.com Üyesi

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Yeni muhabbet kuşumla ilgili daha önce de konu açmıştım, kirlilik yapmak istemiyorum fakat kafama takılan, sizlerden yardım isteyeceğim birkaç şey var. Kuşumun yem yiyince çok şişen, normalde de iri bir kursağı var. Bu durumu şimdilik veterinere taşıyamadım ancak kuşu sahiplendiğim yer dahil bir sorun olmadığını belirtti. Genel olarak 3 günlük bir kafes sürecinde olan bir kuşa göre gün içerisinde canlı, hareketli ve meraklı, ancak çok sık yem tüketiyor. Zaten iri bir kuş ve bu kadar yemi neden yiyor anlayamıyorum. Bu durumun ona zarar getirmesinden çekiniyorum. Sizce bu normal bir durum mu?

:D Kuş sayısı arttıkça alternatifler çoğalıyor...

1-2 kuşta yem üflemek neyse de, en azından nefes egzersizi gibi bişey oluyor:D Fazla olunca, akıllı bişeyler olsun istiyorsunuz..

Silo yemlikte olabilir evet. Fakat en iyi sistem videoda ki :D Full otomatik :giggle:

Estetik dursa amenna. Ben çok rahatsız oluyorum bu tip uygulamalardan :D

Oyla 0
Tabii Kaan'cım senden önce dünyada kuşlarına ne yem vereceklerini kimse bilmiyordu. Tapalım sana :D
Kuştan anlayan adam yeme bakar ve yem iyi mi kötü mü anlar. Görmüyor musun yemde bir sürü boyalı ekmek parçası var. Ekmek parçaları da hep kalitesiz yemlerde oluyor. Sen hiç Benelux’de ekmek parçası gördün mü?

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri