100 puanlık uzman soruları.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuzey 57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kuzey 57

Forum Sakini
1-anne ve baba kuş yavruları ayırdıktan bir süre sonra yavruyla aynı kafese konsa yavrusu olduğunu bilir mi?
2-anne yada baba yavrusuyla eş olur mu?
3-yavrular kardeş olduklarını bilirler mi?
4- yavrular eş olurlar mı?
5- bir erkek aynı anda iki dişi ile eş olup yavru alınabilir mi?
(Yazdıklarımı illa öyle yapıcam böyle yapıcam diye anlamayın merak ettiğim için soruyorum

1. benim şu anda anaç kuşum yavruların kafesinde duruyor ama onlarla anlaşamıyor.
2. teknik açıdan mümkün fakat akraba eşleşmesi sorunlu kuşlar çıkar.
3. benimkiler biliyorlar gibi birbirlerini besliyorlar. birlikte uyuyorlar.
4. olur ama aynı risk var tavsiye edilmez
5. aynı anda kısmına hiç denk gelmedim ama yavru döneminden sonra erkeğin de dişinin de başka eş seçtiğini gördüm
yazdıklarım günlük hayat gözlemine dayalıdır. bilimsel cevap değildir (akraba eşleşmesi kısmı hariç)

1. Bazıları bir süre evet biliyor ancak sonrası durum pek öyle görünmüyor.
2. Evet olabilir ancak etik bir durum değil. Ayni zamanda sakat bebeklerin gelme orani artabilir.
3. Bir süre
4. Evet eş olqbilirler ama sakıncalı
5. Erkekler evet olabilir ancak dişi maaleaef

1. benim şu anda anaç kuşum yavruların kafesinde duruyor ama onlarla anlaşamıyor.
2. teknik açıdan mümkün fakat akraba eşleşmesi sorunlu kuşlar çıkar.
3. benimkiler biliyorlar gibi birbirlerini besliyorlar. birlikte uyuyorlar.
4. olur ama aynı risk var tavsiye edilmez
5. aynı anda kısmına hiç denk gelmedim ama yavru döneminden sonra erkeğin de dişinin de başka eş seçtiğini gördüm
yazdıklarım günlük hayat gözlemine dayalıdır. bilimsel cevap değildir (akraba eşleşmesi kısmı hariç)
Teşekkür ederim

1-anne ve baba kuş yavruları ayırdıktan bir süre sonra yavruyla aynı kafese konsa yavrusu olduğunu bilir mi?
2-anne yada baba yavrusuyla eş olur mu?
3-yavrular kardeş olduklarını bilirler mi?
4- yavrular eş olurlar mı?
5- bir erkek aynı anda iki dişi ile eş olup yavru alınabilir mi?
(Yazdıklarımı illa öyle yapıcam böyle yapıcam diye anlamayın merak ettiğim için soruyorum
Benim de merak ettigim guzel sorular.
Bugun yuvaliktan disari cikan ilk yavruya baba ayak atti mesela.
Sasirdim. Ciftlesme istegi mi bilemedim? (Normalde bu hareket o anlama gelir dendigi icin)

Benim de merak ettigim guzel sorular.
Bugun yuvaliktan disari cikan ilk yavruya baba ayak atti mesela.
Sasirdim. Ciftlesme istegi mi bilemedim? (Normalde bu hareket o anlama gelir dendigi icin)
evet kızışan babalar bebeklerine yapıyor ancak yavrular genelde kendilerini bundan koruyor. Fakat bu esnada çığıracaktır bebek.

Geri