2 çift muhabbet kuşum var ayrı kafesteler ikisinide birleştirmek istiyorum çiftleşirler mi yinede ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emreee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emreee

iyikus.com Üyesi
Merhaba benim 2 çift muhabbet kuşum var ayrı kafesteler tek bir kafes yaptırıp yani 4 kuşun yaşayabileceği bir büyüklükte. Sorun şu ben bu kuşları o kafese alırsam yuvalıklarınıda katarsam herhangi bir sorun olur mu çiftleşme anlamında ?

Merhaba, daha önce bunu denedim. Maalesef ilk zamanlarda yoğun izleme yapmanız gerekiyor ve damızlıklar agresif huylu olmamalı. Çok iyi bildiğiniz sakin huylu kuşlarla böyle bir birleşim uygun. Bir de her şey kopya olmak zorunda. Aynı hizada tünekler, aynı hizada yuvalıklar gibi.
Bende şöyle bir sorun olmuştu :D İki kuşta aynı yuvaya yumurtladı. İkisi de yumurtaya yatıyordu ancak birbirlerinin üstüne denk gelecek şekilde. Sonuç hüsran oldu maalesef ama kanlı bir dövüş olmadığı için seviniyordum açıkçası.
Eğer birleşme kararı alınıyorsa mutlaka ek fazla bir yuvalık takınız.

Merhaba, daha önce bunu denedim. Maalesef ilk zamanlarda yoğun izleme yapmanız gerekiyor ve damızlıklar agresif huylu olmamalı. Çok iyi bildiğiniz sakin huylu kuşlarla böyle bir birleşim uygun. Bir de her şey kopya olmak zorunda. Aynı hizada tünekler, aynı hizada yuvalıklar gibi.
Bende şöyle bir sorun olmuştu :D İki kuşta aynı yuvaya yumurtladı. İkisi de yumurtaya yatıyordu ancak birbirlerinin üstüne denk gelecek şekilde. Sonuç hüsran oldu maalesef ama kanlı bir dövüş olmadığı için seviniyordum açıkçası.
Eğer birleşme kararı alınıyorsa mutlaka ek fazla bir yuvalık takınız.
Anladım teşekkürler

Geri