2 gündür hasta olan yavru?

İbrahim eren

Yeni Üye
Herkese merhaba. 1 ay once dogan yavrum 2 gündür cok halsiz. Kafesin altına iniyor. Annesinin yanina koyduk, annesi dövüyor bakmiyor. Babasinin yaninda simdi ama o da bakmiyor galiba.
Yavrumuz şuan kafesin en altında kafasını yere koydu yatıyor. Felc olabilir fazla kimildamiyor yerde çünkü. Lütfen yardımcı olun ölecek gibi duruyor.

Kahvehane ağzıyla konuşmaya gerek yok, koçum vs gibi. Ben de sana farklı konuşurum, işin tadı kaçar..
Kuşun hayatını sen veya ben mi kurtarıyoruz?
Ben vesile oluyorsam ne ala. Seni rahatsız eden ne, neyi çekemiyorsun??
Bende veterinerlere gidilmesi taraftarıyım ve öneriyorum nedir burada sorun?
Bence senin bilgin son derece kıt ve yüzeysel, her önüne geleni ilaca yönlendiriyorsun kafadan.
Ben burada insanlara faydalı olmak için uğraşıyorum, senin gibi ego meselesi de yapmıyorum.
Kimseye zorundasın demiyorum, bildiğimden emin olduğun konularda tavsiye veriyorum.
Kime ne önereceğimden sana ne ?

Ben doğru hastalığa doğru ilacı önerdim bugüne kadar ve hiç bir önerdiğim ilaçtan dolayı bir sıkıntı yaşayan olmadı.. Kuş hastaysa ilaç kullanılıcak bu kadar net bu iş..

Oyla 0
Kaç tane konunu takip ettim, kafadan ilaç öneriyorsun. Ondan sonra da takibi bıraktım zaten.
Hem üslubunu hem de hastalıklara yaklaşımını beğenmediğim için.
İlaç kullanılacak tabi ki, ama hastalığı bilmeden ve kuş direnç kazanmadan değil.

Oyla 0
Geri