nazlı ve bayram
iyikus.com Üyesi
Katılıyorum
Benim niçin ismim yok2023 Nisan Ayı Ödüllü Kuş Yarışmamızın OYLAMASI
Arkadaşlar oylama başlamıştır. 15.05.2023 tarihinde anket sonlanacaktır.
Portfolyo sayfalarını inceleyip oylama yapalım
Portfolyonuz
Bu kategori, sürecinizi kaydedebileceğiniz bir günlük görevi niteliğindedir. Kuşlarınızın güncel durumları, gelişmeler, fikir alışverişi, kullandığınız ürünler, kısacası kuşlarınızın gelişim süreçlerini kaydetmek ve sizlerle birlikte daha sağlıklı çözümler üretebilmemiz için açılmıştır.iyikus.com
Benim de yokBenim niçin ismim yok
Hay Allah unuttular galiba biziBenim de yok
@İpek.s @Dalin @Mzafa tebrik ederim gerçekten yazılar birbirinden güzeldiGörünüşe göre İpek.s hocam yarışın ilk kazananı.
2. sırada Dalin hocam,
3. sırada ise Mzafa hocam görünüyor.
Tüm katılım sağlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kazananları da tebrik ederim. @grpet hocam, sponsorluğunuz için de ayrıca teşekkür ederim. İsimlerini yazdığım değerli arkadaşlarımızla iletişime geçebilirseniz sevinirim. Kazanan arkadaşlarım da pm atmayı ihmal etmesinler
Teşekkür ederiz hocam
Teşekkürler hocamKazanan arkadaşlarımı bende tebrik ediyorum, tüm konular birbirinden güzeldi, emeğinize sağlık
Çok çok teşekkür ederim Melisacim
Çok teşekkür ederim bana kalırsa Dalin birinciliğini hak ediyordu çok teşekkür ediyorum seni de tebrik ederimÖncelikle @İpek.s ve @Mzafa arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Dalin'e oy verenlere de çok teşekkür ederiz
Doğanay hocam ve @grpet de böyle bir konu için ve ödülleri için teşekkür ederim
Ben dalinimi anlatmayı çok severek yaptım,sizler de buna vesile oldunuz teşekkürler doğanay hocam. Dalin'le böyle güzel bir anımız oldu
Dalin'de çok memnun