25 gunluk bebekler

Teşekkürler.Anne ve babası...

Ekli dosyalar

• 20211006_152655.jpg
    20211006_152655.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 11
  • 20211005_111218.jpg
    20211005_111218.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 11
Oyla 0
sarı yavru gri kanatlı, dilute olarak geçiyor. Anne babanın kanında var belli ki.

Oyla 0
genelde oluyor aslında ancak soydan taşınan çekinikler de görülebiliyor. Örneğin iki bebekte yeşil gelmiş. Baba tek faktör koyu içerirken anne içermiyor. Üstüne sarı taban daima renk olarak baskın olunca (gri ve violet hariç), bebekler yeşil düşmüş

Oyla 0
Babası klasik yesil gibi gorunsede,baçaklarinin alt kısmında mavilikler görmüştüm. Bunun sebebini araştırdım. Mavi soydan olduğu içinmiş. Yanılmıyorsam. Rainbiw yavru almayı çok istiyorum bu yavruyla yapılabilirdi?

Oyla 0
Fenotipte görünen ile anlamak zor bu kuşlar için. Rainbow almak için bu kuşlar olmaz. Olur aslında ama uğraştırır. 3 farklı gen eklemek gerekiyor.

Oyla 0
Merhaba sari olan yavruyu bugun kafeste buldum .Bende tekrar yuvaliga koydum. Erken degilmi yuvalikdan çıkması.Kursaklari bos gibi. Yuvaliga dal dari koyuyorum.H3rgun yumurta mamasi veriyorum annesine. Babayı ayırmak zorunda kaldım, disi dövüyordu . Kabuksuz yavru yemi aldım.Yeme nasıl alistirnaliyim ?

Oyla 0
Eğer 28-32 gün içerindelerse bebekler ki öyle sanırım atlaması çok normal. Zaten ilk tırmanmayı öğrendiklerinde kendileri girme eğiliminde olacaklardır yuvalığa. Kafes tabanına aspur ağırlıklı %80-90 yem koyunuz + dal darı. Bu şekilde öğreneceklerdir anne ve babalarını izleye izleye. Ek olarak yine mama da yapınız. Bu evrede mama alışkanlığı kazandırılıyor. Bir de kafes modelinizi bilmiyorum ama kafes tabanına bebeklerin erişebileceği bir suluk takınız ya da derin olmayan bir kapla su veriniz.

Oyla 0
Tamam sagolun .Bir sorum daha...Anne yavrular çıkınca eşine karsi cok hircındi öldürmesinden korktum ayırdım.yavrularada aynı şeyi yaparmi diye korkuyorum .Annesinden ne zaman ayirmaliyim ?

Oyla 0
gözlem yapmalısınız bunun için :( En zor kısım da burasıdır. Böyle bir durumdan endişe ediyorsanız yavrular yem yemeyi kırmaya başlar başlamaz ayırabilirsiniz. Bazen baba bebeklerine kendisi bakabiliyor ama kimisi de bakmaz. Siz gün olarak 30. güne geldilerse yuvadan indirip aynı kafeste yem kırmaya yönelmelerini sağlayabilirsiniz.

Oyla 0
Merhaba gözlemi yaptım. Anne erkek yavruyu besliyor ama disi yavruya vuruyor yuvadan çıkmasına izin vermiyor ve beslemiyor .Ben kafese indirdim yavruyu ordada rahat vermedi yavru yemini yiyor gibiler Iki yavruyuda ayirabilirmiyim artık ?Ama sarıyı çok güzel besliyor.

Oyla 0
Yavru anneden korkuyor artık

Ekli dosyalar

• 20211114_155456.jpg
    20211114_155456.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 6
Oyla 0
Geri