3 tane yumurtası olan sultan papağanım dişisini dövüyor

Cansel122

iyikus.com Üyesi
Merhaba benim iki adet sultan papağanım var yakın zamanda yuvalık taktım ve 3 tane yumurtaları var son iki gündür erkek kuş dişiyi kafes içerisinde kovalıyor ve ısırıyor ardından kuluçkaya oturuyor bugün 4-5 kez aynı hareketi gösterdi şu an dişi çok halsiz görünüyor erkek kuluçkadan kalkmıyor ikisinin de kursağı boş görünüyor kuşlarımın da benim de ilk yavru deneyimimiz endişeleniyorum lütfen bana acil dönüş yapın

Merhaba benim iki adet sultan papağanım var yakın zamanda yuvalık taktım ve 3 tane yumurtaları var son iki gündür erkek kuş dişiyi kafes içerisinde kovalıyor ve ısırıyor ardından kuluçkaya oturuyor bugün 4-5 kez aynı hareketi gösterdi şu an dişi çok halsiz görünüyor erkek kuluçkadan kalkmıyor ikisinin de kursağı boş görünüyor kuşlarımın da benim de ilk yavru deneyimimiz endişeleniyorum lütfen bana acil dönüş yapın lütfen 🙏🙏

Ekli dosyalar

yumurta yapmaya devam edecek olabilir. Bazı dişiler kuluçkaya 3. yumurtadan sonra oturuyorlar.
Yumurta sıkışması olmadığından emin olunuz, popo bölgesini kontrol ediniz. Yoğun kızarma ve şişkinlik gözlemliyor musunuz?

Tartışmaları çok aşırı şiddetli değilse bunu sorun etmeyin ancak hasta görünümünün altında bir çok neden olabilir. Besleniyor mu örneğin?

Beslenmesi gayet iyi bugün yumurtalı siyah havuçlu mama verdim yedi öğleden sonra yemini karışık tohumla değiştirdim onu da yedi vitaminli suyunu her gün değiştiriyorum ve farklı çeşit damlalar ekliyorum suyuna fakat dünkü 3. Yumurtadan sonra kuluçkayı bıraktı video yüklemeyi tekrar deneyeceğim (erkek kuşun şiddeti için)

3 tane yumurtaları olan papağanım 2 gün boyunca karnında şişlikle gördüm ve videolarla yumurtayı sağlam şekilde çıkardım kuşu kafese koyar koymaz kuluçkaya yatmaya başladı artık 4 yumurtamız var dişi kuşa herhangi başka birşey yapmam gerekir mi sağlığı için çok endişeliyim

3 tane yumurtaları olan papağanım 2 gün boyunca karnında şişlikle gördüm ve videolarla yumurtayı sağlam şekilde çıkardım kuşu kafese koyar koymaz kuluçkaya yatmaya başladı artık 4 yumurtamız var dişi kuşa herhangi başka birşey yapmam gerekir mi sağlığı için çok endişeliyim
yumurta maması hazırlayabilirsiniz, probiyotik desteği verebilirsiniz. Bunlar stresini azaltacaktır.

Geri