47 gr muhabbet kuşu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasan.

Veteran
Kuşumu az önce tarttigimda 47 gr olduğunu gördüm. Bu kilo fazla mı? Her gün çıkarıyor, 3 saat oynuyoruz. Bu süre içerisinde de uçuyor. Görünüşü hiç kilolu gibi değil. Bilmiyorum bu kilo fazla mı da sorayım dedim. Aspur kilo mu yapıyor? Yemliklerine 2 çay kaşığı aspur katıyorum. Artık katmasam mı? Garden Mix te aspur miktarı az olduğu için ek olarak katıyordum. Bu kilo normal mi acaba?

Çözüm
Yani şişko diyemeyiz kuşunuza. Kemikleri mi iri acaba ☺️ Şaka bir yana çok dert edilecek bir durum değil ilerlemediği sürece. Bir süre mamadan cevizi fındığı kesebilirsiniz. Egzersizlerine yine devam etsin. Gün gün takip edelim ben de merak ettim. Aspur vermeye devam edebilirsiniz problem yok. Vereceği bikaç gram sonra ideal gramına ulaşacaktır.
Yani şişko diyemeyiz kuşunuza. Kemikleri mi iri acaba ☺️ Şaka bir yana çok dert edilecek bir durum değil ilerlemediği sürece. Bir süre mamadan cevizi fındığı kesebilirsiniz. Egzersizlerine yine devam etsin. Gün gün takip edelim ben de merak ettim. Aspur vermeye devam edebilirsiniz problem yok. Vereceği bikaç gram sonra ideal gramına ulaşacaktır.
Teşekkür ederim.

Oyla 0
Kuş çek evet. Ağırlığı ise aslında fazla ama şuan için görüntüsü iyi görünüyor. Darı ağırlıklı bir yem karışımında kilolanma gözlemleniyor. Aspur oranı az ise arttırınız

Oyla 0
Kuş çek evet. Ağırlığı ise aslında fazla ama şuan için görüntüsü iyi görünüyor. Darı ağırlıklı bir yem karışımında kilolanma gözlemleniyor. Aspur oranı az ise arttırınız
Hocam yem Garden Mix. Az mı değil mi bilmiyorum ama haftada 1 defa 1-2 çay kaşığı ekliyorum. Sonra eklemiyorum hiç. Yemi tamamen dökene kadar. Yemi değiştirmem mi gerekiyor? Garden Mix kullandım hep ve iyi bence.

Oyla 0
Geri