6 Yaşında erkek muhabbet kuşum vik vik acı çeker gibi ses çıkarıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sude238
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sude238

Yeni Üye
6 Yaşında erkek muhabbet kuşum ilk başta geceleri tık tık ses çıkarttı sonrasında gün içinde de çıkartmaya başladı ama havalar ısınınca (iki üç hafta sonra)bu sesi çıkartmayı bırakıp geceleri ve gündüzleri bazen (ben elime aldığımda vs.)ağzını açarak vik vik sesler çıkarmaya başladı, daha önce hiç çıkarmadığı bir ses bu yani elimde olduğu için kaçma sesi değil kesinlikle. Sanki acı çekiyormuş gibi bir ses çıkarıyor solunum yoluyla ilgili bir rahatsızlığı olduğunu düşünüyoruz soğuk algınlığı vs. lütfen yardımcı olun İstanbulda yaşıyorum. Onun dışında keyfinde yeme içmesinde dışkısında hiç bir problem yok eskisi gibi gayet her şey normal.

En başta eczaneden %2 lik iyot damla alıp yarım suluğa 1 damla katarak verin 2 gün boyunca. Ayrıca fagel orni, bt amin forte ve probiacti bird sipariş edin. Nette bulursunuz hepsini.

En başta eczaneden %2 lik iyot damla alıp yarım suluğa 1 damla katarak verin 2 gün boyunca. Ayrıca fagel orni, bt amin forte ve probiacti bird sipariş edin. Nette bulursunuz hepsini.
Merhaba iyot damlayla birlikte mi vereyim diğerlerini yoksa iyot damladan sonra mı başlayayım bu damlalara? Çok teşekkür ederim cevabınız için, probiacti bird ürünü bulamadım prozim plus diye başka bir markanın probiyotiği de olur mu?

Son düzenleme:
Merhaba iyot damlayla birlikte mi vereyim diğerlerini yoksa iyot damladan sonra mı başlayayım bu damlalara? Çok teşekkür ederim cevabınız için, probiacti bird ürünü bulamadım prozim plus diye başka bir markanın probiyotiği de olur mu?
Prozim de Olur. İlk gün iyotla başlayın ilaçlar geldiğinde onlara başlarsınız. Beraber kullanılmaz. İyotu aslında tedavi öncesi deniyoruz belki iyot eksikliğindendir diye. Öyle olursa ilaca gerek kalmaz zaten..

Geri