Gerwit-w( içeriginde 18 adet vitamin bulundurur.)Kuşlarım için A vitamini arıyorum sizce en iyisi hangisidir
Hocam benim kızım için A vitamini gerekli kitleye tümöre iyi geldiğini duydum hatta A eksikliğinden bile oluşabiliyormuş. Gervit in içinde ne kadar A vitamini varA vitamini eksikliği çok nadir gözlemleniyor. Bu nedenle multivitamin almak yeterli gelir
A vitamini eksikliği çok nadir gözlemleniyor. Bu nedenle multivitamin almak yeterli gelir
trendyolu bilemiyorum ancak karadenizpet için sorun olmaz. 20 ml bir kaç ay götürür sorun olmaz.Röhnfried 4'lü Bakım Seti Gervit-w - Taubenfit E 50 - Bt Amin Forte - Sedochol ( 4 Takviye )
Röhnfried 4'lü Bakım Seti Gervit-w - Taubenfit E 50 - Bt Amin Forte - Sedochol ( 4 Takviye ) ürününü Karadeniz Pet güvencesi ve ücretsiz kargo seçenekleri ile hemen satın al!karadenizpet.com
Set halinde var hocam 20 ml gervit bulabildim dediğiniz gibi Karadeniz petten baktım 20 ml yeter mi acaba
Diğer sitelerde 50 150 gördüm ama orijinal midir
Röhnfried Gervit -w 100 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Röhnfried Gervit -w 100 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam benim kızım için A vitamini gerekli kitleye tümöre iyi geldiğini duydum hatta A eksikliğinden bile oluşabiliyormuş. Gervit in içinde ne kadar A vitamini var
Bilimsel tezde okumuştum sanki hocam kusura bakmayın acaba E vitamini ile mi karıştırdım sitelerde okumuyorum genelde yanlış bilgidir diyeyalan yanlış şeylere inanmayın
bunu yazıyorum çunkü okuyanlar inanabilir
Bilimsel tezde okumuştum sanki hocam kusura bakmayın acaba E vitamini ile mi karıştırdım sitelerde okumuyorum genelde yanlış bilgidir diye
Meyve sebze tüketmiyor hocam gervit aldım en iyisi o sanırımest ne kusuru olur mu oyle şey, ilaveten ben de bir çok şeyi yanlış biliyor olabilirim, hiç birimizin yazdıkları %100 doğru olamaz
benim şahsi görüşüm, a vitamini vücutta depolanabildiği için yüksek doz takviye çok gerekli değildi hatta çok fazlası zararlı olabilir
kuş düzenli meyve sebze tüketiyorsa ve alınan vitaminlerin aktif forma çevrilip emilmesini sağlayan bağırsak florası ve karaciğer sağlığı iyiyse ilave a vitamini takviyesi gerekli olmaz. kaliteli multivitamin takviyeleri yeterli gelir