Veterinere götürdüm yumurta sıkışmıştı çıkardı ilaç verdi kakası siyah geçer miKuşum hamile bu 4 . Yumurta yapışı hep engellemeye çalışıyorum kakasını yapmamış sanırım yuvalığında yumurta var ama girmeniş ne yapmam lazım
Veterinere götürdüm yumurta sıkışmıştı çıkardı ilaç verdi kakası siyah geçer mi
Bu ilacı verdi aşırı halsizlik durumunda serum gibi bi tarif verdi 1 çay bardağına 1 çay kaşığı tuz ve bir çay kaşığı şeker ekle ona içirt dedi halsizliği biraz geçti bu ilacı verdin kakası düzelmeye başlıyor aşırı doğurmaktan kas kütleleri zayıflamış dediVeteriner hangi ilacı verdi? Koksidiyoz için bir ilaç kullanılması gerekiyor bence..
Teşekkür ederimSizden elektrolit hazırlamanızı istemiş kısaca Şu karışım daha uygun olur
Kuşlarda "ELEKTROLİT" kullanımı:
Sıcak havalarda, su ve mineral kaybeden kuşlarda, ishal olan kuşlarda elektrolit kullanmak şattır. Kuşum ishal oldu diye hemen ilaçlara sarılmayın ! Evde 4 ana malzeme ile elektrolit hazırlayıp ishal kuşunuza verdiğiniz taktirde aynı gün ishali geçecektir.
Elektrolit sadece ishal olan kuşa verilmez. Yukarıda yazdığım gibi; sıcak havalarda da verilir, vücudundan su kaybeden kuşa da verilir.
Sıcak havalarda haftada 2 defa (3 gün arayla) vermek de fayda vardır.
Eğer kuşunuz ishal olursa aşağıda vereceğim tarifi 2 litre suyun içine koyup iyice...
- Doğanay Y.
- elektrolit muhabbet kuşu elektrolit
- Cevaplar: 34
- Forum: Kuş Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri
Bu ilacı verdi aşırı halsizlik durumunda serum gibi bi tarif verdi 1 çay bardağına 1 çay kaşığı tuz ve bir çay kaşığı şeker ekle ona içirt dedi halsizliği biraz geçti bu ilacı verdin kakası düzelmeye başlıyor aşırı doğurmaktan kas kütleleri zayıflamış dedi