ACİL! Salyalı kusma

gaamzeolmez

Yeni Üye
Yaklaşık 2 ay önce dişi sultan papağanım hastalandı ishal ve salyalı kusması vardı.çevremizde veteriner olmadigi için götüremedim.kuşu aldığımız petshopa gittim vitamin verdiler kullandım daha sonra düzeldi kuşum ancak bu sabah tekrardan halsizleşti. Kafesine baktığımda hafif kokulu kustuğunu gördüm.iştahı yerinde yem yiyor ama halsiz ve kafa tarafı kustuğu uçin hafif ıslak ne yapabilirim yardimci olursanız çok sevinirim🙏

Yaklaşık 2 ay önce dişi sultan papağanım hastalandı ishal ve salyalı kusması vardı.çevremizde veteriner olmadigi için götüremedim.kuşu aldığımız petshopa gittim vitamin verdiler kullandım daha sonra düzeldi kuşum ancak bu sabah tekrardan halsizleşti. Kafesine baktığımda hafif kokulu kustuğunu gördüm.iştahı yerinde yem yiyor ama halsiz ve kafa tarafı kustuğu uçin hafif ıslak ne yapabilirim yardimci olursanız çok sevinirim🙏

Bugun alamayabilirim ams yarın hemen alırım ve ayrica kuşum dışkısını yiyor ondsn ds hasta olabilir mi ?
Dışkılar bazen tehlikeli olabilir ancak kendi dışkısının yoğun bir etkisi olmaz. Mineral eksikliklerinin bir belirtisi dışkı tüketimi. Kimisi içinde alışkanlık ne yazık ki. Takviyeler ile yemeyi kesmez ise kafes taban ızgarası ya da taban malzemesi kullanmanızda yarar var

Geri