acil yardım arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gsandal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gsandal

iyikus.com Üyesi
arkadaşlar bizim dişi kuşumuz art arda hic durmadan 4 kez kuluçkaya yattı. 16 yavrusu oldu toplamda.

simdi de esinden hemen ayırdım. cunku daha fazla kuluçkaya yatarsa sağlıgından olmasından korrkuyorum.

yumurtalıgı da cıkardık zaten. ancak baktık ki 1 yumurta var boşta. suan ne yapmamız gerek bilemedik. hangisi daha mantıklı ? kızımıza bişey olmadan ne yapalım. tabi suan yumurta kafesin içinde ama suan haliyle üstüne yatmıyor.

Merhaba, yumurtayı almaniz gerekiyor. Yuvalık takmayiniz bir kaç ay ve ek takviye besinler veriniz. Özellikle kalsiyum ihtiyacını gidermelisiniz. Yumurta maması iyi olacaktır

kardeş yukarki katında bir çift var onlardan başka. dişi hatta ilkkez yumurtalıgına girip çıkmaya başladı. oraya koysak yumurtayı olur dimi. ay cok sevindim yaa
şöyle yapın, o çift yumurtlamaya başladığı an yumurtayı altına koyabilirsiniz. Ancak 8-10 gün en geç yumurtlamış olmalı. Yumurta döllenmiş ise 8-10 gün dayanabiliyor.

şöyle yapın, o çift yumurtlamaya başladığı an yumurtayı altına koyabilirsiniz. Ancak 8-10 gün en geç yumurtlamış olmalı. Yumurta döllenmiş ise 8-10 gün dayanabiliyor.

kardeşim kusura bakma tam anlamadım. yumurtlamaya başlamadılar da girip çıkıyor dişi bazen. sürekli çiftleşiyorlar ama dişi çok acemi belli. anca anca öyle giiriyor yer hazırlıyor filan. simdi koymam yumurtayı yanlıs mı olur o durumda

kardeşim kusura bakma tam anlamadım. yumurtlamaya başlamadılar da girip çıkıyor dişi bazen. sürekli çiftleşiyorlar ama dişi çok acemi belli. anca anca öyle giiriyor yer hazırlıyor filan. simdi koymam yumurtayı yanlıs mı olur o durumda

şuan koyulmaz yumurta. Biriktirin yumurtaları bir yerde. İlk yumurta yaptığında altına kaydırırsınız. Yumurtalar boştayken 8-10 gün içinde bozuluyor.

Geri