Acil yardım edin lütfen kuşum da fıtık var

mavispamukseker

Yeni Üye
Acil lütfen kuşum popo kısmı çok sis lütfen yardım edin.
Dişi kuşum, yumurtasından sonra da devam eden bir şişlik var yağ bezesi gibi. Kanadı aşağıya dogru, uçamiyor ve sürekli sanki uyku halinde. Çok korkuyorum lütfen ne olabilir?? İstanbul Maltepe'de iyi bir kuşçu veya veteriner bilginiz varmıdır? Ne yapabilirim nasıl düzelir. Veteriner götürdük fıtık ve yumurta sıkışması var dediler 1 tane yumurtayı çıkarttı röntgen yaptı fıtık amelyati 10 gün sonra yapmam lazım dedi kızım güçsüz diye birde içinde de bir tane varmış onu amelyat günü almam lazım dedi. Çok kokruyorum ne yapabilirim amelyat tehlikeli bişey olmasın istiyorum ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz lütfen

Fıtık için veteriner gerekli.
Yumurta sıkışması için evde şu uygulanabilir zaruri durum söz konusu olduğu için..

Kuşun güncel videosunu ve son yaptığı dışkıların görüntüsünü flaşsız çekip paylaşın.

Dosya ekle kısmını kullanabilirsiniz veya foto için hızlı resim com,video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz, buraya link atın.

Kuşunuzun dışkısı ve genel halini anlamamıza yardımcı olacak birkaç video/fotoğraf paylaşınız.

@Doğanay Y. Pamuk o gün veteriner gittikden sonra içindeki kırık yumurtayi da çıkarttığını söyledi baktı tektrar rontgenden, yavrum amelyati 3 hafta sonraya planlandı fakat o arada fıtığını ısırıp yara yaptı, ufak yakalık taktı ancak ondan da yaraya ulaşmış olup çok açmış yarasını kan kaybetti. Veteriner bu sefer büyük yakalip verip bir antiseptik damla verdi yaraya sürmeye ve ameliyatın öne alınması gerekli dedi, Perşembe olucak muhtemelen ama ben çok korkuyorum, bana yüzde 50 şansı var dedi, fıtığı alıp bağırsakları geri koyucakmis, solunum sorunu olabilir dedi, anestezi zaten ayrı bir teklike, yavrum 5 yaşında galiba, ağaçta bulmuştum, kuyruğunu kesip birakmislar benle 4 senedir var. Aslında yem yiyor su içiyor. Uyuyor gün içinde. Ben amelyat riskin den çok korkuyorum ve emin değilim amelyat olması mi iyi bu şekilde kalması mi? Bana bir fikir verin lütfen. Bol bol da duaya ihtiyacimi var 😔

Geri