Merhabalar, herkese. Hasta bir kuş sahiplendim yakın zamanda. Dışkısı kötüydü 2-3 gün sulphamezathine verdim ama malesef kötüleşti, melek olacaktı. Ben de acil kursak besleme yaptım, A21 mamasıyla. 2 şer damla sulphamezathine ve enrocure %10 kattım mamasına.dozu yanlış ve fazla enrocure biliyorum ama agresif bir tedavi uygulamak zorundaydım. Kuş mucize bi şekilde toparladı. Kursak beslemesi yapmaya devam ediyorum, çünkü gözlerini açtı hareketlendi ama hala yem yemiyor sadece yemi didikliyo gibi.
1) sulphamEzathine ve enrocure aynı anda kullanmamda bi sakınca var mı? Anlayamadım çünkü hangisi toparladı yani koksidiyoza çok benziyordu ama sulphaya yanıt vermedi sayılır enrocure ile birlikte çok iyi geldi
2) kaç damla olarak kullanayım? Birlikte aynı mamaya katılmasında bir sıkıntı var mı? Yoksa ayrı öğünlerde mi vereyim?
3) eş zamanlı bir de tüy hastası sahiplendim, onun da bugün kanatları kanadı çok ona ne yapabilirim acaba? Krem vs kanatlarına dokundurmuyor malesef canı çoo yanıyo gibi.
Cevaplar için teşekkürler
1) sulphamEzathine ve enrocure aynı anda kullanmamda bi sakınca var mı? Anlayamadım çünkü hangisi toparladı yani koksidiyoza çok benziyordu ama sulphaya yanıt vermedi sayılır enrocure ile birlikte çok iyi geldi
2) kaç damla olarak kullanayım? Birlikte aynı mamaya katılmasında bir sıkıntı var mı? Yoksa ayrı öğünlerde mi vereyim?
3) eş zamanlı bir de tüy hastası sahiplendim, onun da bugün kanatları kanadı çok ona ne yapabilirim acaba? Krem vs kanatlarına dokundurmuyor malesef canı çoo yanıyo gibi.
Cevaplar için teşekkürler