acil

Yeni yumurtladi derken bu duruma gelmeden önce mi yumurta yaptı Yoksa siz buraya yazdıktan sonra mı yaptı anlamadım
Yumurtayı saran zarı dışarı çıkmış genelde içeri giriyor bazense yardımcı olmak gerekiyor ama enfeksiyon ve mikrop kapma durumu yüksek bu yüzden eldiven ile müdahale gerekiyor

Zor kuluçka geçiren kuş modellerinden belli ki. Yumurta sıkışmasından çok anüs dışına taşan kese var. Oldukça sağlıksız bir ortam yaratabilir ve el ile dokunmamalısınız.

Yeni yumurtladi derken bu duruma gelmeden önce mi yumurta yaptı Yoksa siz buraya yazdıktan sonra mı yaptı anlamadım
Yumurtayı saran zarı dışarı çıkmış genelde içeri giriyor bazense yardımcı olmak gerekiyor ama enfeksiyon ve mikrop kapma durumu yüksek bu yüzden eldiven ile müdahale gerekiyor
yaptiktan sonra bu hale geldi

evet bu şekilde olmalı. Biraz zeytinyağı sürüp öyle yapınız bu işlemi. Mutlaka kuluçka geçirmesi engellenmeli. Üreme için elverişli bir kuş değil ne yazık ki.
zeytinyağsız yaptik girergibi oluyor kendini sıkıyor tekrar cikiyor zeytinyağı sürüp deneyeyim mi
deniyorum tam girecekken geri atiyor

Son düzenleme:
Geri