Benim kusun diskisi boyle ne yapabilirim??
Suanda veterinerede goturemem

Suanda veterinerede goturemem
Anladim tesekkurler.Enfeksiyonu var kuşunuzun. Flucan kullanılabilir
Çok acil bi durummu cunku dayim bi ilac verdi kagidi yirtik ismini bilmiyorum kirmizi bi ilac damlatiyosun simdi onu deniyorum gecmesse ondan alsam bi sorun olurmu?Enfeksiyonu var kuşunuzun. Flucan kullanılabilir
Anladim tesekkurlerSulphamazethine olma olasılığı yüksek. Kırmızı tek ilaç o bildiğim kadarıyla. Kullanın düzenli 4-5 gün süreci gözlemleyin. Ardından eğer düzelme görülmez ise başka şeyler düşünmek gerekiyor. Bulaşıcıdır hasta kafesine koyulması gerekir.
ilac buSulphamazethine olma olasılığı yüksek. Kırmızı tek ilaç o bildiğim kadarıyla. Kullanın düzenli 4-5 gün süreci gözlemleyin. Ardından eğer düzelme görülmez ise başka şeyler düşünmek gerekiyor. Bulaşıcıdır hasta kafesine koyulması gerekir.
Anladim sagolunHm benim bildiğim ilacın kabı bu değil. Ayrıca SKT geçmediğine emin olun![]()
Diger baska kafeste bir disime bulasmis napabilirim hemen yarina hepsine bulasmasini istemiyorum.Hm benim bildiğim ilacın kabı bu değil. Ayrıca SKT geçmediğine emin olun![]()
Etrafinda leke birakan diskiÖncelikle rahatsızlığı teşhis edilmesi gerekiyor. Şu bu ilaç değil öncelikle veteriner kontrolü gerekiyor. Toplu kayıplar olabilir eğer salgın ise
Anladim tesekkurlerBir çok sebepten leke bırakıyor olabilir ama tek bir sebebi yok