Ağız açıp kapama

caglacorak

iyikus.com Üyesi
Merhabalar, guvendigimiz veterinerimiz 1 hafta izinliymis, o yüzden goturemedim. Agiz acip kapama var sorun nedir? Hareketler normal, dışkı normal, yeme içme normal, gaga ve burun normal görünüyor mu ? Nefes almasi 1 sn de 2 kez

Ekli dosyalar

Kuşunuz bir miktar yağlanmış gibi. Ortam ısısı ağız açma kapama davranışını arttiriyor. İyi havalandirma ve banyo ihtiyacini gidermesi için banyoluk takınız

Gaga temizliğinin yapılması gerekiyor öncelikle. İç dış torpuler yapılmalı ve sonrasi pamukçuk sorunları, kursak enfeksiyonu durumunun elenmesi gerekiyor. Genelde gaga kesimi yapıldığında bu tip peş peşe gaga hareketleri sergiliyorlar. Bir de bu tarz durumlarda. Kısmen sinirsel bir hassasiyeti de olabilir. Sizin pek yapabileceginiz bir şey yok. Veteriner kontrolü gerekiyor. Videolari izletiniz mutlaka.

Dun veterinere goturdum mantara falan baktı birseyi yok dedi gagasini gogsunu falan inceledi . Cok sukur mantar veya pamukçuk yok . Bu hareketi sicaktan yapiyor dedi. Respiramax solunum takviyesi verdi haftada 2 kez suyuna damlatacagim. Bu ürünle ilgili bir bilginiz var mi

Sıcak havalarda benzer bir hareketi yapıyorlar ancak bu kadar seri olmuyor genelde. Umarım dediğiniz gibi bir durumdur. Respiramax hiç duymadım ancak firmayı biliyorum. Ürünleri fena sayılmaz. Yem premiksi, ilaç değil. At için üretilen bir ürün sanırım ancak dozaja dikkat ederek tüm canlılara kullanılabilir.

Geri