Atahan Derman
Forum Sakini
Boncuğum Tüyleriyle uğraşmaya başlarken önce ağzında yem var gibi ses çıkarıyor. sonra tüylerle uğraşıyor.Su içtiği zaman ağzından çıt çıt yem sesi geliyor?
Su içerken o ses geliyor sanki yutmaya çalışır gibi garip,eskiden yapmazdı.Tüy'de ondan olabilir.Bizim kuş üflenmeyi hiç sevmiyor hemen kaşınıyor.o tam olarak yem sesi değil. Demek istediğinizi anladım ama sanki geviş getirir tarzı bir hareket. Sakin olduğunda, dinlendiğinde bazen stresliyken yaptığı bir harekettir.
o tam olarak yem sesi değil. Demek istediğinizi anladım ama sanki geviş getirir tarzı bir hareket. Sakin olduğunda, dinlendiğinde bazen stresliyken yaptığı bir harekettir.
@Ümit T. abinin yazdığı aklıma geldi.Ağıza yem getirme ve geviş getirir gibi hareketler yapıyorsa sindirim sorunu vardır. Yemleri daha rahat sindirmek için yapıyorlar bu hareketi. Öncelikle yeminizi değiştirmenizi tavsiye edicem. Garden mix, beaks, vivid, bravo 302 tavsiyemdir. Ardından 3 gün üst üste iyi bir probiyotik kullanın. Oro digest tavsiyemdir....
Kuşun kısa bir videosunu ve dışkılarının daha net resimlerini yüklerseniz daha detaylı bakalım... Resim ve videoları aşağıdaki sitelere yükleyin ve linkini kopyalayıp buraya atın....
![]()
Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable
Upload your video in seconds on Streamable. We accept a variety of video formats including MP4, MOV, AVI, and more. It's free, try it now!streamable.com
![]()
Hızlı Resim - Video Yükle - Dosya Yükle
imgyukle.com ücretsiz, hızlı resim yükle, video yükle, dosya yükle, paylaşma servisidir. 250 MB'a kadar resim, video ve dosya yükleyip paylaşabilirsiniz.imgyukle.com
Yem yedikden sonra gidip fazla su içmesi sindiriyor gibi yapması,beni şüphelendiriyor. Bu gün Sitraks bulabilirsem alacağım,gerekli.Sindirim sorunu diyemem doğrudan çünkü her kuşun yaptığı bir harekettir bu. Tek sebebi sindirim olmasa da olabilir.