Çok memnun olurum uzun bir hastalık evresini geçirdik. Şu an yem yediremiyorum.Birde ak darı alıp denemek istiyorum.Konumunuz izmir görünüyor. İzmirde @neanderthalensis bir iki yer tavsiye edebilir..
Ben buradan kızıl darı aldım uzun ve dolu geldi.Merhaba
Muhabbet kuşum için akdarı almak istiyorum.Güvenilir marka veya adres tavsiye edebilir misiniz?
Teşekkür ediyorum bakayım hemenBen buradan kızıl darı aldım uzun ve dolu geldi.
Aynı yerde akdarı da var karışıkta gönderiyolar isresen bi bak.
Ben buradan kızıl darı aldım uzun ve dolu geldi.
Aynı yerde akdarı da var karışıkta gönderiyolar isresen bi bak.
Normal ak darı dediğiniz tohum gibi olan mı hani karışık yemde olan.Arkadaş normal ak darıdan bahsediyor zannımca.. İzmirde benim bildiğim anka petshop var yakınsanız bir uğrayın derim. Her türlü ürünü bulabilirsiniz...
Normal ak darı dediğiniz tohum gibi olan mı hani karışık yemde olan.
İstanbul da neresi var bu mağaza gibi
Şimdi baktım netten tam benim aradığım yer,eğer bilgi de veriyolarsa baya vakit geçiririm orada?İstanbulda bu mağaza gibi akyol kardeşler var. Kargolarda sorun yaşanıyor genelde ama gidip yerinden alırsanız sorun olmaz..
Pek geniş beklentilerle gitmeyin derim ? ancak ürün skalası iyidirŞimdi baktım netten tam benim aradığım yer,eğer bilgi de veriyolarsa baya vakit geçiririm orada?
Bugün Akyol kardeşlere gittim.Pek geniş beklentilerle gitmeyin derim ? ancak ürün skalası iyidir
evet kalabalıktır mutlaka, büyük işletmeBugün Akyol kardeşlere gittim.
Gervit- w ( vitamin)
Vilmectin ( bit için)
Mineral blok aldım ,güzel bi yer yoğunlardı pek konuşamadık?
İnternet siparişlerini hazırlıyorlardı patlak paket koymayın dedim ?evet kalabalıktır mutlaka, büyük işletme