Muhabbet kuşu bit,pire,akarlar için ne tavsiye edersiniz gerçekten işe yarayacak ve kuşa zarar vermeyecek bir şey olsun istiyorum bit,pire varmı görmedim ama biraz kaşıntısı arttı her ihtimale karşı kullanmak istiyorum
Muhabbet kuşu bit,pire,akarlar için ne tavsiye edersiniz gerçekten işe yarayacak ve kuşa zarar vermeyecek bir şey olsun istiyorum bit,pire varmı görmedim ama biraz kaşıntısı arttı her ihtimale karşı kullanmak istiyorum
Dış parazit için hangi dmlayı kullandınız veterinere sordum kuşlar için uygun olmadığını söyledi6 ayda 1 kere iç ve dış parazit öneriliyor. İç parazit için nilverm dış parazit için ivermektin içerikli parazit damlası enseye uygulanması lazım. @Selçuk YÜKSEL hocamın tavsiyesiyle tespih ağacı (neem ) yağı aldım arada ayaklarına ve gagalarına bazende tüneklerine sürüyorum. Şimdiye kadar şükür bir problem ile karşılaşmadım.
Dış parazit için hangi dmlayı kullandınız veterinere sordum kuşlar için uygun olmadığını söyledi
Vilmectin aldım ensesine 1 damla damlatacağım ama bir şey olursa diye korkuyoru
ense tüylerini aralayıp damlatın. Tek damladan sorun olmazVilmectin aldım ensesine 1 damla damlatacağım ama bir şey olursa diye korkuyoru