Albino sultan papagani alacagim, saglikli görünüyor mu

Kuşlar gayet sağlıklı görünüyor. Aldığınız yerle ilgili referans var mı? Cinsiyetleri konusunda tahmin çok zor olduğu için dişi erkek oranını biliyor musunuz? Eğer alırsanız 5 ay kadar bir süre eşe hazır hale gelmelerini beklemeniz gerekiyor. Aklınıza takılan başka soru varsa yardımcı olmak isterim. Ayrıca albino bebekler uzun kuyruk tüylerini genelde 6.aydan sonra çıkarırlar. Bu genelgeçer bir kural olmamakla birlikte daha büyük olduklarını tahmin ediyorum. Kuşların ayak fotoğraflarını yakından görme imkanımız var mı ?

Oyla 0
İyi görünüyor. Gözüme bir şey takilmadi
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ?
Kuşlar gayet sağlıklı görünüyor. Aldığınız yerle ilgili referans var mı? Cinsiyetleri konusunda tahmin çok zor olduğu için dişi erkek oranını biliyor musunuz? Eğer alırsanız 5 ay kadar bir süre eşe hazır hale gelmelerini beklemeniz gerekiyor. Aklınıza takılan başka soru varsa yardımcı olmak isterim. Ayrıca albino bebekler uzun kuyruk tüylerini genelde 6.aydan sonra çıkarırlar. Bu genelgeçer bir kural olmamakla birlikte daha büyük olduklarını tahmin ediyorum. Kuşların ayak fotoğraflarını yakından görme imkanımız var mı ?
Referans yoluyla değil internet üzerinde satılık albino ararken denk geldik. aslında acemi olduğumuz için aklımıza takılan çok soru var ama araştırarark bulmaya çalışıyoruz. alıp eş seçmelerini bekleyeceğiz. Aslında eşim ilgileniyor genel olarak bende dahil olmaya çalışıyorum kendisiyle birlikte. Albino önermedi birkaç satıcı vazgeçmiştik bakımı zor çabuk etkileniyor herşeyden yapamazsınız demişlerdi ama bugün bir cesaret almaya karar verdik bu satıcıdan. Ayak fotoğrafını eşimden talep ettim iletince size tekrar yazmış olurum. Bir bilene sormak iyi oluyor yeni başlayınca, Çok teşekkür ederim.

Oyla 0
Bu arada bunlar da diğer sultan papağanlarımız, lutino olanlar. İlk olarak videoda görünen sağdaki kuşumuz Pikachu' yu nisan ayında tamamen evde arkadaş olsun niyetiyle almıştık o daha 1 yaşına gelmedi cinsiyeti erkek diye aldık alırken ama emin olamadık hala cinsiyeti netleşince eş alacağız.

Pikachu'dan sonra üretim meselesi eşimin ilgisini çekti. Sonra soldaki çifti aldık geçen ay, sürekli çiftleşiyorlar yumurtlama dönemini bekliyoruz büyük heyecanla. Yumurta maması yapıyor eşim, birde çeşitli un ve baharatlardan oluşan mama hazırladık içine katıp veriyor haftada birkaç kere. Onun dışında buğday çimlendirip verdik, şimdi maş fasulyesi çimlendirip vereceğiz. Bu şekilde ilerliyoruz.

İlk önce aşağıdaki linkteki gibi birlikte kafese koyduk ama sonra Pikachu hoşlanmadı bu durumdan bizde ayırdık onu geri.

Ekli dosyalar

Oyla 0
Albino cinsi üretimi zor bir cins. Yapılamaz değil tabiki de. Sağlığını takip ettiğiniz sürece verim alırsınız. Sabırlı olmanız gerekir. Özelden sahiplenme için istenen miktarı paylaşabilir misiniz?

Pikachunun 6 ayı geçtiğini farz ediyorum. Melodik ötüşleri var mı? Islık gibi ya da diğer çiftin erkeğinde bulunan ötüşler gibi.

Pikachuyu diğer çiftin yanına koymanız iyi olmaz. Çifti yalnız bırakmanız iyi olacaktır.

Kuşlarınız maşallah çok güzel.

Oyla 0
Albino cinsi üretimi zor bir cins. Yapılamaz değil tabiki de. Sağlığını takip ettiğiniz sürece verim alırsınız. Sabırlı olmanız gerekir. Özelden sahiplenme için istenen miktarı paylaşabilir misiniz?

Pikachunun 6 ayı geçtiğini farz ediyorum. Melodik ötüşleri var mı? Islık gibi ya da diğer çiftin erkeğinde bulunan ötüşler gibi.

Pikachuyu diğer çiftin yanına koymanız iyi olmaz. Çifti yalnız bırakmanız iyi olacaktır.

Kuşlarınız maşallah çok güzel.
Ekli dosyayı görüntüle VID-20210513-WA0006.mp4
pikachunun en ritmik ötüşü bunu duyduk ama genelde ötüşü tek tonda. özelden de yazıyorum size.

Oyla 0
Geri