2. Fotoya tekrar bakTekrar baktım ama resimlerde beyazlık göremedim
8 fotoda yok 1 fotoda ışık yansımış dişi mi diyelim şimdi2. Fotoya tekrar bak
Kuş 100de100 erkekyansıma olmadan cekmeye calıstım
tesekkur ederım cok emın soyledınızKuş 100de100 erkek
Tamam, şimdi erkek oldu işte. Orada ışık yansımış, sorun o. Şimdi ben de erkek diyorum.Kuş 100de100 erkek
Gogo erkek maşallahslm, kusun cinsiyet erkekmı acaba? yardım lütfen
tesekkur edıyorum sagolunGogo erkek maşallah
dipteki gazeteyi cok ısırıp kopartıyor belkide yiyor, zararı varmı , kanaryada kızgınlık belirtisiydi ama bu yavruGogo erkek maşallah
Merhaba, yeni ve farklı sorular için konu açmanız gerekir.dipteki gazeteyi cok ısırıp kopartıyor belkide yiyor, zararı varmı , kanaryada kızgınlık belirtisiydi ama bu yavru
Bana dişi gibi geldi ama emin değilimMerhaba kuşumun cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi verebilirmisiniz.gözleri kırmızı Teşekkürler
Bence erkek ama @Doğanay Y. abi kesin konuşacaktır.Merhaba kuşumun cinsiyeti ve yaşı hakkında bilgi verebilirmisiniz.gözleri kırmızı Teşekkürler
1 ay evvel petshop tan aldım. Özellikle erkek olsun istedim. Erkek dediler ama lutino sanırım.inşallaBana dişi gibi geldi ama emin değilim
İnşallah erkektir saolunBence erkek ama @Doğanay Y. abi kesin konuşacaktır.
Kuşunuz Lutino. O konuda kazıklanmamışsınız Allah’tan. Lutino’ya çok benzer olan “df” diye bir mutasyon var. Bu “df” mutasyonları Lutino diye satıp insanları kazıklıyorlar. Lutino ile “df” arasındaki fark göz rengidir. Lutino’lar kırmızı gözlü, “Df”ler ise siyah gözlü olur, sizinki kırmızı gözlü ve bu yüzden Lutino. İyi ki kazıklanmamışsınız.1 ay evvel petshop tan aldım. Özellikle erkek olsun istedim. Erkek dediler ama lutino sanırım.inşalla
İnşallah erkektir saolun
Çok teşekkür ederim 1 kaç hafta sonra yeni fotoğraf eklerimKuş henüz eşleşme döneminde değil yani küçük. Bence kuş dişi olacak ama ufak bir tereddüt yaşıyorum. Bir kaç hafta sonra söylemek daha sağlıklı olacaktır.
Çok teşekkür ederim 1 kaç hafta sonra yeni fotoğraf eklerimKuş henüz eşleşme döneminde değil yani küçük. Bence kuş dişi olacak ama ufak bir tereddüt yaşıyorum. Bir kaç hafta sonra söylemek daha sağlıklı olacaktır.