burakkaraca
Yeni Üye
Bu ekte attigim kuş da erkek olarak aldigim kuş dogru mu sizce de
Son attigim fotograftaki kuşun cinsiyeti nedir peki ?kuşunuz dişi.
Çok teşekkür ederim allah razı olsunMaşallah çok tatlı bir dişi. Tüy döneminde bu nedenle B vitamini ve banyo ihtiyacını gidermesi için banyoluk takınız.
Kuş 2-3 yaş gibi.
Irk olarak hangi cins peki bu kuşMaşallah çok tatlı bir dişi. Tüy döneminde bu nedenle B vitamini ve banyo ihtiyacını gidermesi için banyoluk takınız.
Kuş 2-3 yaş gibi.
kuşunuz erkek ve henüz ilk 3 ayı içerisinde. 2 aylık gibi geldi bana. Ele hemen alışması elbette normalEkli dosyayı görüntüle 6866
Aldığım ilk gün çok zorlamadan elimi uzattım parmağımdan inmiyor, kesinlikle ısırmayı bile denemiyor çok uysal bu normal midir ? Cinsiyet ve tahminen kaç aylık olduğunu belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler
Melike hanım sizin kuşunuzda dişi ve yaklaşık 1,5-2 yaş arası gibi.Merhaba kuşumun yaşını ve cinsini öğrenebilir miyim? Ben kuşumu hep albino biliyordum ama gözleri siyah olduğu için albino olmuyormuş galiba , doğru mu?
Teşekkür ederim peki ırk olarak hangi cins ben hep albino diye biliyordum ama gözleri siyah olduğu için albino olmuyormuş galiba.Melike hanım sizin kuşunuzda dişi ve yaklaşık 1,5-2 yaş arası gibi.
Siyah gözlü ve temiz kanatlı kuşlar için çift faktörlü (df) spangle deniliyor.Teşekkür ederim peki ırk olarak hangi cins ben hep albino diye biliyordum ama gözleri siyah olduğu için albino olmuyormuş galiba.
Merhaba, bize yakın olan kuş dişi gibi. Diğer kuşuda netleştirebilmem için daha yakın bir fotoğraf rica edeceği.
Merhaba, bize yakın olan kuş dişi gibi. Diğer kuşuda netleştirebilmem için daha yakın bir fotoğraf rica edeceği.