Ankara'da kuşlardan anlayan veteriner?

Fatma Ftm

iyikus.com Üyesi
Merhaba. Ankara'da özellikle Sincan ve çevresinde kuşlardan gerçekten anlayan, uzmanlığı olan veteriner önerebilir misiniz?

Merhaba. Ankara'da özellikle Sincan ve çevresinde kuşlardan gerçekten anlayan, uzmanlığı olan veteriner önerebilir misiniz?
Ankara da gerçekten kuştan anlayan tüm araştırmalarını ve ekipmanlarını kuşlara yönelik yapan bir klinik yok. Uğur pet kliniğine gidebilirsiniz ancak konum itibariyle size ters.

Ankara’da gitmediğim veteriner kalmadı diyebilirim, en çok tavsiye edilen uğur pet, kavaklıdere .fakat herkesin memnuniyeti ne yaşadığına göre değişiyor o yüzden yorum yapmam doğru olmaz. Kuşumuz için izmire dahi gittik Ancak tüm gönlümle şunu söyleyebilirim ki değil Ankara’da ülkemizde kuşlardan anlayan bir veteriner yok.ancak tabi ki kontrole gitmek için içimize sinen bir yer mutlaka bulmalıyız

Ankara’da gitmediğim veteriner kalmadı diyebilirim, en çok tavsiye edilen uğur pet, kavaklıdere .fakat herkesin memnuniyeti ne yaşadığına göre değişiyor o yüzden yorum yapmam doğru olmaz. Kuşumuz için izmire dahi gittik Ancak tüm gönlümle şunu söyleyebilirim ki değil Ankara’da ülkemizde kuşlardan anlayan bir veteriner yok.ancak tabi ki kontrole gitmek için içimize sinen bir yer mutlaka bulmalıyız
Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar sahiplenilen bir hayvanın tedavisi için de uzmanlaşmış hekimler olmalı. Ama yok. Bu noktada da sanırım kuş sahiplerinin çok fazla veterinere gitmemesi, hekimleri deneyim noktasında yalnız bırakıyor. Keşke şu konuya bir çözüm üretilebilse. Kaç gündür ve hatta gecedir araştırmadığım yer kalmadı. Ben de bilet bulabilseydim Eskişehir'e götürecektim hatta. Yani sizi iyi anlıyorum. Sizin kuşunuzun rahatsızlığı neydi peki? Ve bir de şu an durumu nasıl? Umarım iyidir.

Eskişehir’e de gittik. Kuşumu 26 Ekimde kaybettim . Bizim herşeyimizdi , 12 yıldır hayatımı o kadar doldurdu ki şu an ki boşluğu tarif edemem, içimin yangını hiç sönmüyor. Sürekli araştırmamıza, kontrole gitmemize rağmen içimde hep bir acaba var keşke var ama onu geri getirmiyor . Hastalık sürecimiz oldukça uzun ancak net bir teşhis yok . Kuşunuza sağlıklı uzun ömürler diliyorum

Başınız sağolsun. Gerçekten çok üzüldüm. Hayatınızda nasıl bir yer edindiğini tahmin edebiliyorum..Bu kadar zaman, onu iyileştirebilmek için ta nerelere kadar gitmişsiniz. Keşke herkes sizin kadar duyarlı, vicdanlı, evcil hayvanına bu denli düşkün olsa.. bence sizinle yaşadığı 12 sene boyunca çok şanslıydı. Teşhis koyulamaması sinir bozucu olmuş. Ama siz elinizden geleni -fazlasıyla- yapmışsınız. Pişmanlık veya keşkelik bi durumunuz yok. Biz daha 6 yaşındayız. Ve tatsız bi hastalık hali üzerimizde. Umarım doğru zamanda müdahele edip iyileştirebiliriz. Gideceğim hekimden de alacağımız tedavilerden de okuduğum yorumlar sonucu hiç tatmin olmamaya başladım. Öyle ki ayaklarım geri geri gidiyor daha kötü olur mu kuşum diye. Ama evde de ona bi tedavi uygulayabilecek yetkinlikte değilim. İnsanın kendisini çaresiz hissetmesi kadar kötü bir şey yok gerçekten..

Merhaba. Ben de merkeze uzağım. Siz Uğur Pet Veteriner Kliniği'ne mi gittiniz? Ve eğer gittiyseniz memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?
Merhabalar geç cevap için üzgünüm evet Uğur pet bizim hekimimiz iki kuşumu da güvenle götürüyorum ben memnunum Ankaradaki en iyi veteriner benim için🙂

Geri