Ankara da gerçekten kuştan anlayan tüm araştırmalarını ve ekipmanlarını kuşlara yönelik yapan bir klinik yok. Uğur pet kliniğine gidebilirsiniz ancak konum itibariyle size ters.Merhaba. Ankara'da özellikle Sincan ve çevresinde kuşlardan gerçekten anlayan, uzmanlığı olan veteriner önerebilir misiniz?
En iyisi Uğur pet mi hocam sizce?Ankara da gerçekten kuştan anlayan tüm araştırmalarını ve ekipmanlarını kuşlara yönelik yapan bir klinik yok. Uğur pet kliniğine gidebilirsiniz ancak konum itibariyle size ters.
Ben de Akyurt tan götürüyorum bizde merkeze uzağız, burada da yok kuş veterineri,merkez dışında bulunmaz, kuşlarımız için yolu göze almalıyız benceMerhaba. Ankara'da özellikle Sincan ve çevresinde kuşlardan gerçekten anlayan, uzmanlığı olan veteriner önerebilir misiniz?
Ankara'da veterinerlik bir işim kalmadı neyse ki o yüzden güncel durumu bilmiyorum.En iyisi Uğur pet mi hocam sizce?
Merhaba. Ben de merkeze uzağım. Siz Uğur Pet Veteriner Kliniği'ne mi gittiniz? Ve eğer gittiyseniz memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?Ben de Akyurt tan götürüyorum bizde merkeze uzağız, burada da yok kuş veterineri,merkez dışında bulunmaz, kuşlarımız için yolu göze almalıyız bence![]()
Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar sahiplenilen bir hayvanın tedavisi için de uzmanlaşmış hekimler olmalı. Ama yok. Bu noktada da sanırım kuş sahiplerinin çok fazla veterinere gitmemesi, hekimleri deneyim noktasında yalnız bırakıyor. Keşke şu konuya bir çözüm üretilebilse. Kaç gündür ve hatta gecedir araştırmadığım yer kalmadı. Ben de bilet bulabilseydim Eskişehir'e götürecektim hatta. Yani sizi iyi anlıyorum. Sizin kuşunuzun rahatsızlığı neydi peki? Ve bir de şu an durumu nasıl? Umarım iyidir.Ankara’da gitmediğim veteriner kalmadı diyebilirim, en çok tavsiye edilen uğur pet, kavaklıdere .fakat herkesin memnuniyeti ne yaşadığına göre değişiyor o yüzden yorum yapmam doğru olmaz. Kuşumuz için izmire dahi gittik Ancak tüm gönlümle şunu söyleyebilirim ki değil Ankara’da ülkemizde kuşlardan anlayan bir veteriner yok.ancak tabi ki kontrole gitmek için içimize sinen bir yer mutlaka bulmalıyız
Merhabalar geç cevap için üzgünüm evet Uğur pet bizim hekimimiz iki kuşumu da güvenle götürüyorum ben memnunum Ankaradaki en iyi veteriner benim içinMerhaba. Ben de merkeze uzağım. Siz Uğur Pet Veteriner Kliniği'ne mi gittiniz? Ve eğer gittiyseniz memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?