antibiyotik kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatoş

iyikus.com Üyesi
Sultan papağanımın dışkısında yeşil lekelenme için veterinere gittiğimde baytril verdi yarım suluğuna 1-2 damla damlattım bugün 5. günü yeşil lekelenme yerini bugün sarı lekelenme aldı ve ishal ne yapabilirim biraz haşlanmış patates yedirdim ama hala ishal :(

bu civarlarda( osmaniye adana) kuşlara dışkı tahlili yapılmadığını söyledi veteriner o yüzden dışkı tahlili de yapılmadı neyi var bilmiyorum.

Oyla 0
muhabbet kuşlarında bile yarım (50 ml) suluğa yaklaşık 5-6 damla eklenmesi gerekir. sizin uyguladığınız doz hem işe yaramaz hem bakterilerin direncini artırır

kenarlarda sarı su mu var?

Oyla 0
muhabbet kuşlarında bile yarım (50 ml) suluğa yaklaşık 5-6 damla eklenmesi gerekir. sizin uyguladığınız doz hem işe yaramaz hem bakterilerin direncini artırır

kenarlarda sarı su mu var?
5 gündür bu şekilde kullanıyorum ne yapmalıyım şimdi ondan mı iyi gelmedi o zaman ? evet fotoğrafını ekledim önceden yeşildi şimdi ishal ve sarı boyama var .

Oyla 0
Antibiyotigi kesin doz yanlış teşhis yok... Rotasiz gemi denize açılmaz.

Oyla 0
5 gündür bu şekilde kullanıyorum ne yapmalıyım şimdi ondan mı iyi gelmedi o zaman ? evet fotoğrafını ekledim önceden yeşildi şimdi ishal ve sarı boyama var .

kuş ne zamandır böyle? halsizlik, kabarma, tabana inme, kanatlarda düşüklük, topallama vb. gibi belirtiler var mı? kuşun ve kafes tabanının (su gibi olan yerler de dahil) net fotolarını paylaşabilirmisiniz?

Oyla 0
kuş ne zamandır böyle? halsizlik, kabarma, tabana inme, kanatlarda düşüklük, topallama vb. gibi belirtiler var mı? kuşun ve kafes tabanının (su gibi olan yerler de dahil) net fotolarını paylaşabilirmisiniz?
bir haftadır dışkısı yeşildi bugün daha sulu dışkıladı ve sarı boyama şeklinde . kabarma arada bir oluyor tabana daha önce arada bir iniyordu diğer söyledikleriniz yok .

Oyla 0
antibiyotiğin dozunu artırıp suyunu değiştirsem şimdi iyi gelir mi biraz?
Hayir, ishal dedigimiz hadise bozuk yemden dahi olabilecek bir şey kaldı ki mantarsal bir sorun da olabilir.
Eğer antibiyotik ilgili bakteriye etki edecek olsaydı bile çoktan o bakteri direnç kazanmıştır

Oyla 0
Geri