antibiyotik kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fatoş

iyikus.com Üyesi
Sultan papağanımın dışkısında yeşil lekelenme için veterinere gittiğimde baytril verdi yarım suluğuna 1-2 damla damlattım bugün 5. günü yeşil lekelenme yerini bugün sarı lekelenme aldı ve ishal ne yapabilirim biraz haşlanmış patates yedirdim ama hala ishal :(

Düşük doz kullanmışsınız zaten. 3 gün kullanın arkasından 3 gün vitamin 3 gün probiyotik kullanırsınız
5 gündür bu şekilde kullanıyorum iki gün daha antibiyotiği kullandıktan sonra mı probiyotiğe geçeyim? bir de dozu nasıl ayarliyim antibiyotik ve probiyotiğin ikisi hakkında da bilen varsa yorum yapabilir mi ?

Oyla 0
5 gündür bu şekilde kullanıyorum iki gün daha antibiyotiği kullandıktan sonra mı probiyotiğe geçeyim? bir de dozu nasıl ayarliyim antibiyotik ve probiyotiğin ikisi hakkında da bilen varsa yorum yapabilir mi ?
Hayır siz hiç bir şekilde antibiyotik vermeyin o kuşa özele ilettiğimi yapın.

Oyla 0
ondan sonuç almam uzun sürmez mi tahlil göndericem falan bir hafta daha bu şekilde devam ederse daha kötü olmaz mı durumu ?
Onlara ulaştıktan sonra ilk gözlemlerini yaparlar eğer mantarsal bir durum varsa belirtirler, akabinde 3. gün size bakteriyel durum varsa hangi antibiyotik etki ediyor onu söylerler.

Oyla 0
Onlara ulaştıktan sonra ilk gözlemlerini yaparlar eğer mantarsal bir durum varsa belirtirler, akabinde 3. gün size bakteriyel durum varsa hangi antibiyotik etki ediyor onu söylerler.
tamam pazartesi ulaşmaya çalışacağım onlara probiyotik kullanayım mı bir iki gün ya da yoğurt suyu ?

Oyla 0

kuşunuzun dışkıları hiç iyi değil, ben olsam yarından itibaren 3 gün daha kullanırım, yarım suluğa 5 damla.

Adana'da veteriner Cem Memur var, kendisine telefonla ulaşabilirsiniz internette telefonu mevcut. Watsuptan foto gönderirseniz size fikir verir, kendisinde mix. ilaçlar da var kargoyla gönderiyor

Oyla 0
kuşunuzun dışkıları hiç iyi değil, ben olsam yarından itibaren 3 gün daha kullanırım, yarım suluğa 5 damla.

Adana'da veteriner Cem Memur var, kendisine telefonla ulaşabilirsiniz internette telefonu mevcut. Watsuptan foto gönderirseniz size fikir verir, kendisinde mix. ilaçlar da var kargoyla gönderiyor
söylediğiniz kişiye yazdım umarım cevap verir benim acil yapabileceğim bir şey var mı peki :(

Oyla 0
söylediğiniz kişiye yazdım umarım cevap verir benim acil yapabileceğim bir şey var mı peki :(

yarın bakar döner, size yakın olduğu için onu önerdim. benim görüşüm, bu sırada ilacı yazdığım şekilde kullanmaya devam edin. kuşun duruşunda çok çok acil bir durum gözükmüyor , kendinizi üzmeyin

Son düzenleme:
Oyla 0
Geri