Astim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Curcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Curcu

iyikus.com Üyesi
Bi yerde okumustum. Kus cok yorulunca nesef alirken ses cikarmis astimsa eger. Bugun dikkat ettim bayagi uctu cok yoruldu parmagima geldi hizli hizli nefes aliyodu ve ince ince ses cikiyodu. Bu gercekten astim belirtisi olabilir mi?

Bu astım hastası bir kuşun videosu ben sizin kuşunuz da bu kadar hızlı nefes alış veriş bile görmüyorum.Ki gayet hareketli maşallah.Ve diğer belirtiler hırıltılı ses,kuyruğunun da nefes alıp veriyor gibiaşağı yukarı sallanması ama hızlı ve sürekli yapması gerekiyor bunu

Oyla 0
Kuyrugu varken cok hafif sallaniyodu ama kesinlikle bu kadar bariz degildi simdi kuyruklari dustugu icin anlasilmiyo. Tislama kasindiktan yem yedikten yada benzeri durumlarda oluyo durduk yere degil. Hiriltiyida ilk ve son kez yazdigim gun duymustum

Oyla 0
Kuyrugu varken cok hafif sallaniyodu ama kesinlikle bu kadar bariz degildi simdi kuyruklari dustugu icin anlasilmiyo. Tislama kasindiktan yem yedikten yada benzeri durumlarda oluyo durduk yere degil. Hiriltiyida ilk ve son kez yazdigim gun duymustum
Ufak ufak sallanma hepsinde oluyor.Yem yedikten veya tüy kaşıdıktan sonra belki burnuna falan birşey kaçıyordur çıkarmak amaçlı yapıyordur.Bizim hapşurmamız gibi.Bence sağlıklı bir yavrunuz var.ancak dediğim gibi içiniz rahat edecekse bir veterinere danışın yine de.

Oyla 0
Tuyleri tamamlanlansin nesef durumu devam ederse gitcem. Tesekkur ederim her problemimde yardimci oluyosunuz

Oyla 0
Rica ederim.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.Sağlıklı beslemeler.İnşallah bir sorununuz olmaz ama her zaman bekleriz :):) Durumu hakkinda bizlere de bilgi verirseniz sevinirim

Oyla 0
Kuş çok sağlıklı ve normal görünüyor. Bence astımı yok. astım belirtileri epey belirgin oluyor. Biraz ürkekliği var uçarken ve kanat tüyü eksikliğinden zorluyor onu. Yakında iyi olacaktır.

Oyla 0
Geri