Atak geçiriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Afatsumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çözüm
Uzun süre sonra komşumla görüştüm o zaman ki görüşmemizde o cuma günü kontrolü var ama hava soğuk götürmeyi düşünmüyorum kuş iyi olduğu için demişti bunun üzerine şimdi görüştük meğer o cuma günü götürmüş doktor kuşu görünce çok şaşırmış bu sinirsel olan kuş mu bir mucize demiş☺️ bu doktor başka bir doktormuş muhtemelen kayda sinirsel vaka olarak geçmişler, şu anda da iyiymiş kuş hep dışarı çıkmak istiyormuş, şırıngada verilen ilacı öğrenebildin mi diye sordum, fazla ücret çıkmaması için kayda almamışlar ilaçları o yüzden bilememişler (keşke öğrenebilseydik) yalnız ilacı kullanmaya devam etmelerini söylemiş şırıngadaki ilaç daha varmış 6 saatte bir damla şeklinde, anlayabildigim aktarabildigim bu kadar inşallah benzer durumlarda fayda...
Kuşun durumu daha da iyi yemlikten yem yediğinin videosunu attilar fakat streamable de direk upload çıkmıyor giriş istiyor, o gün cuma günü kontrole getirin demiş doktor o güne kadar 7 gün antibiyotik kullanmış olacak, 3saatte bir 3 damla devam ediyorlar acaba ağır gelmeye baslayabilir mi o güne kadar

biraz toparlasın da büyük bir kafes aldırın hocam. Bu pek uygun değil :(
Bana göre sağlıklı bir kuş için en önemli kilit noktalardan biri geniş kafes

biraz toparlasın da büyük bir kafes aldırın hocam. Bu pek uygun değil :(
Bana göre sağlıklı bir kuş için en önemli kilit noktalardan biri geniş kafes
Zaten o bilinç olsa suluğa diskilamasina izin vermezlerdi sulugun yerini degistirirlerdi😒 çoğumuzda maalesef bilinçsiz hareket ediyor, ben 45x35 cmlik seba kafes aldım çok da faydasini görüyorum ☺️ kuş için izgarali geniş kafese geçmelerini söyledim zaten ama artik kendi bilecekleri iş, akıllı yemlik bile kullandiklarindan emin değilim, balli kraker de hâlâ duruyor, ben içme suyu ile ilgili israrli sorularim uzerine suçu kuşa atarak iki de bir suluga diskiliyordu dediler, demek diskilamasa haftada bir degistirecekler suyunu😔, teşekkür ederim ben bir kez daha uyaracagim, biz uzerimize düşeni yaptık sayılır gerisi kendi vicdanlarina..

Uzun süre sonra komşumla görüştüm o zaman ki görüşmemizde o cuma günü kontrolü var ama hava soğuk götürmeyi düşünmüyorum kuş iyi olduğu için demişti bunun üzerine şimdi görüştük meğer o cuma günü götürmüş doktor kuşu görünce çok şaşırmış bu sinirsel olan kuş mu bir mucize demiş☺️ bu doktor başka bir doktormuş muhtemelen kayda sinirsel vaka olarak geçmişler, şu anda da iyiymiş kuş hep dışarı çıkmak istiyormuş, şırıngada verilen ilacı öğrenebildin mi diye sordum, fazla ücret çıkmaması için kayda almamışlar ilaçları o yüzden bilememişler (keşke öğrenebilseydik) yalnız ilacı kullanmaya devam etmelerini söylemiş şırıngadaki ilaç daha varmış 6 saatte bir damla şeklinde, anlayabildigim aktarabildigim bu kadar inşallah benzer durumlarda fayda sağlar bizler için☺️ dosyayı kapatabiliriz😅

Çözüm
Geri