Ayak ve gagasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melisatk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melisatk

Forum Sakini
Merhaba ayaklarında bir sıkıntı var mı acaba beyazlik ve pürüzlülük var gibi gut hastalığı bu şekilde olmuyor demi erkeğin ayağında şişlik var mı acaba erkek olanın gaga uzunluğu nasıl birde dişi kuşta erkek kuşa gore yem yerken çıtırti duymuyorum ve erkeğe göre yavaş yiyor daha aylık olduğu için olabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim 🙂
IMG_20221226_212824.jpgIMG_20221226_212347.jpgIMG_20221226_213220.jpgIMG_20221226_212532.jpg

Açıkçası eski firmaların mamalarının çoğunu uygun karşılıyorum. Cede de bunlardan bir tanesi. Hemen hemen 4 yılı geçkin kullandım. Şuan quiko kullanıyorum ancak cede mamasından da epey memnundum. Tek sevmediğim yönü tanelerinin dengesiz parçalı olması. Bal olması aksine sorun değil, ancak versele laga kokusu itibariyle mama düşkünlüğü olmayan bir kuş için ilk tercihte zor bir ürün.
Yem olarak kapalı tercih etmek iyi olur ancak bilenen bir siteden petmarketburada gibi açık bir yem alınabilir. Hangi markanın üretici yemi olduğu önemli. Versele laga jo mannes ya da king üretici yemini öneririm.

Geri