kuşumun ayağında bunları farkettim. kanatlı veterineri yok ama birazda olsa bilgili 1-2 veteriner var. acil bir durum var mı ne yapmalıyım?
trosyd kesinlikle etkili. uzun bir parça vardı. sanki kopup düşmüş gibiAz kalmış olduukça. Dokusu yenilenmiş
teşekkür ederim. nereden temin ettiniz? ben de kullanmak isterimMerhabalar?
Bu konuya yazıyorum çünkü işinize yarayacağını düşünüyorum.
Evdeki tüm kuşlarımı ayak bakımı sürecine aldım. Ve bu süreci veterinerimizin dediği bir bandaj ile de güçlendirmek istedim. Bunu kuşunuzun dalına yapıştırıyorsunuz zaten çıtçıtlı gibi, yapış yapış değil. Ayak tabanı sert yüzeye bastıkça iyileşme yavaşlıyormuş.
Aklınızda bulunsun istedim. Ekli dosyayı görüntüle 20728
Önemli değil. Eczaneden alabilirsiniz.teşekkür ederim. nereden temin ettiniz? ben de kullanmak isterim![]()
hmm kuşlarımın o suyu içeceğini düşündüğüm için kullanmakta çekinmiştim zaten. kullanırsam çok dikkatli davranırımMerhaba.
Bir hatırlatma yapmak isterim;
Epsom Tuzu (İngiliz tuzu, Magnezyum Sülfat) yeterince içildiğinde (bir su bardağına 1 yemek kaşığı kadar) çok kuvvetli ve hızlıca su gibi ishal yapar. (insanlarda etkisi bu şekilde).
İçilerek kullanım amacı safra kesesi taşlarını dökmeye yardımcı olmak ve bağırsakları hızlıca boşaltmaktır.
Eğer kuş yeterince içer ve kuşlarda da insanlara benzer bir etki yaratırsa kuşu kuvvetli ve hızlı bir şekilde ishal ederek elektrolit dengesizliğine yol açılabilir, tehlikeli olabilir.
hocam benim kuşlar tüneği bile kemiriyorMerhabalar?
Evdeki tüm kuşlarımı ayak bakımı sürecine aldım. Ve bu süreci veterinerimizin dediği bir bandaj ile de güçlendirmek istedim. Bunu kuşunuzun dalına yapıştırıyorsunuz zaten çıtçıtlı gibi, yapış yapış değil. Ayak tabanı sert yüzeye bastıkça iyileşme yavaşlıyormuş.
Hem alışmaları hem de kemirmeleri biraz zaman alır bence, o sırada da iyileşme hızlanır. Benimkiler de aynı öyle, şimdilik sadece Paşa ufak tefek kemirmiş.hocam benim kuşlar tüneği bile kemiriyorbunu kemirir mi acaba
Aslında törpülü ya da taştan yapılmış tünekler gibi olmuş. Ki o tüneklerin zararlarını hepimiz biliyoruz. Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum bir benzerlik var mı aralarında? Doku, yapı vs. olarak...Merhabalar?
Merhaba.Aslında törpülü ya da taştan yapılmış tünekler gibi olmuş. Ki o tüneklerin zararlarını hepimiz biliyoruz. Yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum bir benzerlik var mı aralarında? Doku, yapı vs. olarak...
Merhaba. Veteriner kliniğinin ismi nedir? Çoğu uygulaması çok farklı.Merhaba.
Neden yanlış anlayayım hiç önemli değil.
Benzer değiller yumuşacık rahat bir doku. Nasıl anlatsam bilemedim ama puf puf demek geldi içimden. ?
Aslında veterinemiz sürekli bu şekilde kullanmamızı da önerdi ayak tabanına basınç azalsın, olası yaralanmalar engellesin diye.
Ben de ilk kez uyguladım ama çok hoşuma gitti. Her zaman kullanmayı düşünüyorum.
Avustralya'da bir akrabamız aracılığı ile görüştüğüm bir kuş uzmanı. Biraz zor oluyor anlaşmamız ulaşmamız ama sağolsun en kısa zamanda yardım etmeye çalışıyor.Merhaba. Veteriner kliniğinin ismi nedir? Çoğu uygulaması çok farklı.