Kursaklari yaklasik 2-3 saatte bir bosaliyor en gec. Insallah tutunurlar hayata.Bence yeterli bir mama 15 günlük olduktan sonra a21 maması baya iş görür ama o Zamana kadar yaşarlar mi emin değilim
Tekrar tesekkurler.
Kursaklari yaklasik 2-3 saatte bir bosaliyor en gec. Insallah tutunurlar hayata.Bence yeterli bir mama 15 günlük olduktan sonra a21 maması baya iş görür ama o Zamana kadar yaşarlar mi emin değilim
Sagolun Doganay Hocam.başınız sağ olsun hocam. Umarım bu minikler başarılı olur.
Doganay Hocam kademeli derken,En iyisi A21 ama fark etmez. Onu bulduysanız kullanılabilir. Şuan başlanabilir mama ama bir anda tarifi değiştirmeyiniz. Kademeli bir geçiş yapınız mutlaka.
evet evet, yavaş yavaş geçin hocam. Çok mühim değil ama yarı yarıya bile olur 1-2 gün. 3. gün doğrudan mamaya geçebilirsiniz. Ekstradan probiyotik veya vitamin eklemeyiniz.Doganay Hocam kademeli derken,
Benim karisima belli miktar bu urunu ekleyip yavas yavas buna gecmek seklinde mi?
Eger dogru anladiysam nasil bir oran ile eklemeliyim?
Yoksa bir benim karisim bir bu urun seklinde mi?
Sormak istedigim bir sey daha var musadenizle,
Bu urune gectigimde icerisine yine yumurta sarisi msa entrobac gerwit tollyamin gibi katkilar yapmaya gerek var mi?
Tesekkur ederim.
Cok sagolun insallah diyelim.Doğanay hocam gerekenleri yazmış umarım hayata tutunurlar güzel bir mucize ye şahit oluruz
Kursakta bulunan havayı hafif hafif bastırarak bosaltabilirsin sen beslediğin için oluyur o hava kesesiOzellikle kuslardan birinin kursagi su sekilde şiş.
Ama ici bos. Sanki hava var gibi icinde balon gibi şis. Poposunda kurumus bir parca kaka vardi.
Onu ilik su ile alinca kaka yapti. (O kismi beyaz kurumus kaka varsa her defasinda temizliyordum ama zaten 3 gundur)
Cok fazla mama vermedim korktum.
Konu hakkinda bilgisi olan varsa yardim rica edicem.
Tesekkurler.
TesekkurlerKursakta bulunan havayı hafif hafif bastırarak bosaltabilirsin sen beslediğin için oluyur o hava kesesi
Anaçlar besleyincr böyle olmuyor
Ama sorun yok havayı bosaltabilirsin
Erken dedelik provalari diyelim Hocam.kanatlarının altından hafif şiş yere sağdan ve soldan sivilce sıkar gibi (tırnakla değil) baskı uygulamak gerekiyor. O esnada gagasını açmak ve boynu düz tutmak lazım. Pıt pıt edercesine çıkacaktır hava.
Aloe vera dalini kirip icindeki jelden bir miktar suya koyup onu bir fis sikiyorun dogru mu Doganay Hocam?Maşallah. Petek arkasına su koyabilirsiniz. Bebeklere de bir fis ılık su damlatabilirsiniz. İçinde Aloe vera eklenebilir. Bunun haricinde kremler uygun olmaz
Kuşlar için Aloe Vera
Kuşlar için Aloe Vera Kullanımı Aloe Vera kuşlardaki çoğu hastalık için mucize bir tedavi aracıdır. Enfekte besin tüketen kuşların neden olduğu sindirim bozukluklarına yardımcı olur. İç parazitlerin kontrol altına alınmasına yardımcı olur lakin tek başına yeterli değildir. Kesikler ve yaralar...iyikus.com