Yaklaşık 20 gündür dinlenmedeydiler. Kafeslerim küçük olduğu için günde 1 kez erkeği ve dişiyi farklı zamanlarda salıyorum. Bugün erkeği saldım ve odadan çıktım. Tahmini 15 dakika sonra dişi nasıl olduysa kafesten kaçıp erkekle çiftleşmeye başlamış. Odaya girdiğimde de işin sonuna gelmişler galiba, küçük bir kısmını videoya alabildim
Benim asıl planım 1 ay dinlendirdikten sonra yeni alacağım Seba Kafes geldikten sonra birleştirip, kuluçka sürecini başlatmaktı. Çünkü şuan ki kafesleri çekmeceli değil, çıt-çıtlı olduğu için altını değiştirmek çok zor oluyor. Ayrıca kafes küçük olduğu için rahat edemediklerini düşünüyorum.
SORUM:
-Kafes gelene kadar süreci bozmayıp, kafes geldiğinde kuşları o kafese alsam, bir problem yaşarlar mı? (Stres, yumurta kırma, yumurta eritme vs.)
Sorumu 2 şekilde cevaplarsanız çok mutlu olurum;
1-) Yumurta Geldiğinde
2-) Yumurta Gelmeden Kafes Geldiğinde

Benim asıl planım 1 ay dinlendirdikten sonra yeni alacağım Seba Kafes geldikten sonra birleştirip, kuluçka sürecini başlatmaktı. Çünkü şuan ki kafesleri çekmeceli değil, çıt-çıtlı olduğu için altını değiştirmek çok zor oluyor. Ayrıca kafes küçük olduğu için rahat edemediklerini düşünüyorum.
SORUM:
-Kafes gelene kadar süreci bozmayıp, kafes geldiğinde kuşları o kafese alsam, bir problem yaşarlar mı? (Stres, yumurta kırma, yumurta eritme vs.)
Sorumu 2 şekilde cevaplarsanız çok mutlu olurum;
1-) Yumurta Geldiğinde
2-) Yumurta Gelmeden Kafes Geldiğinde