Güneş var ise pek bana gore degil o zaman. Peki teşekkürler.Balkonunuz güneş alıyor ise derin bir saksıda ya da başka yöntemlerle (çuval içi) evet yetiştirilebilir. Uzun güneşlenme severler.
Sorun o değil ki abi. Ev güneş almıyor hiç.Ama deneyin bir saksıda. Ben bazen döktüğüm yemlerin darılarının çıktığını görüyorum ve veriyorum kuşlara Küçük oluyorlar lakin doğal yetişiyor
zararı oluyor mu kuşlara? ben deneyebilirim dal darıyı tum gün güneş alıyor ev. kendimis yetiştirdiğimizi verince zararı olur mu?Ama deneyin bir saksıda. Ben bazen döktüğüm yemlerin darılarının çıktığını görüyorum ve veriyorum kuşlara Küçük oluyorlar lakin doğal yetişiyor
Bence olmaz. Hatta daha iyi olur hemde doğal.zararı oluyor mu kuşlara? ben deneyebilirim dal darıyı tum gün güneş alıyor ev. kendimis yetiştirdiğimizi verince zararı olur mu?
deneyeceğimBence olmaz. Hatta daha iyi olur hemde doğal.
Bize göre değil bu anlaşılan. Daha üzücüsü bizim burada dalının tanesini 2.5 TL ye satıyorlar. Ben daldarı.net ten almıştım yarım kilo. Hem daha iyi hem daha ucuza gelmişti.Ben denedim ama hüsranla sonuçlandı. 5-6 santim çim oldu okadar sonra kurudu Ama sanırım çok sık ekmişim tohumları resmen saksıda boşluk kalmadı çim fışkırdı heryerinden. Birde toprağı derin olması gerekiyormuş onuda sonradan öğrendim. Çok az bir toprakta denemiştim...
ben de bir kerelik denemeyi düşünüyorum. havalar günesli gidiyor şu an o yüzden deneyeceğim.Ben denedim ama hüsranla sonuçlandı. 5-6 santim çim oldu okadar sonra kurudu Ama sanırım çok sık ekmişim tohumları resmen saksıda boşluk kalmadı çim fışkırdı heryerinden. Birde toprağı derin olması gerekiyormuş onuda sonradan öğrendim. Çok az bir toprakta denemiştim...
Bize göre değil bu anlaşılan. Daha üzücüsü bizim burada dalının tanesini 2.5 TL ye satıyorlar. Ben daldarı.net ten almıştım yarım kilo. Hem daha iyi hem daha ucuza gelmişti.
Camın önüde olur mu sence abi? Güneye baktığı içinde iyi güneş alıyor hemen hemen.Şansını dene belki sende olur
Camın önüde olur mu sence abi? Güneye baktığı içinde iyi güneş alıyor hemen hemen.
Şimdi aklıma geldi. Benim camın önüne sürekli kumru ve güvercinler geliyor yem verdiğim için onlara. Dal darı yetişene kadar onlar yer bitirir zaten.Denemek lazım yapan yapıyor. Baya balkonda sera kuruyorlar
Şimdi aklıma geldi. Benim camın önüne sürekli kumru ve güvercinler geliyor yem verdiğim için onlara. Dal darı yetişene kadar onlar yer bitirir zaten.
Bu kadar zahmete girmektense 1 kilo dal darı almayı tercih ederim.Üstüne fileden korumalık yap sende
Ben cam önünde başaramadım