Balkonda Dal darı yetiştirilebilir mi?

Balkonunuz güneş alıyor ise derin bir saksıda ya da başka yöntemlerle (çuval içi) evet yetiştirilebilir. Uzun güneşlenme severler.

Oyla 0
Ama deneyin bir saksıda. Ben bazen döktüğüm yemlerin darılarının çıktığını görüyorum ve veriyorum kuşlara :) Küçük oluyorlar lakin doğal yetişiyor

Oyla 0

Oyla 0
Ben denedim ama hüsranla sonuçlandı. 5-6 santim çim oldu okadar sonra kurudu :) Ama sanırım çok sık ekmişim tohumları resmen saksıda boşluk kalmadı çim fışkırdı heryerinden. Birde toprağı derin olması gerekiyormuş onuda sonradan öğrendim. Çok az bir toprakta denemiştim...

Oyla 0
Ben denedim ama hüsranla sonuçlandı. 5-6 santim çim oldu okadar sonra kurudu :) Ama sanırım çok sık ekmişim tohumları resmen saksıda boşluk kalmadı çim fışkırdı heryerinden. Birde toprağı derin olması gerekiyormuş onuda sonradan öğrendim. Çok az bir toprakta denemiştim...
Bize göre değil bu anlaşılan. Daha üzücüsü bizim burada dalının tanesini 2.5 TL ye satıyorlar. Ben daldarı.net ten almıştım yarım kilo. Hem daha iyi hem daha ucuza gelmişti.

Oyla 0
ben de bir kerelik denemeyi düşünüyorum. havalar günesli gidiyor şu an o yüzden deneyeceğim.

Oyla 0
Geri