yeniden merhaba ben diktim. çim gibi oldular. kuşlar onu yer mi? hem aspur hem de normal yem ektim.Ben denedim ama hüsranla sonuçlandı. 5-6 santim çim oldu okadar sonra kurudu Ama sanırım çok sık ekmişim tohumları resmen saksıda boşluk kalmadı çim fışkırdı heryerinden. Birde toprağı derin olması gerekiyormuş onuda sonradan öğrendim. Çok az bir toprakta denemiştim...
yeniden merhaba ben diktim. çim gibi oldular. kuşlar onu yer mi? hem aspur hem de normal yem ektim.
Evet iyi temizlenirse yedirilebilir.
Merhabaa! Benim normal yemlerim tuttu( yaklaşık 5 tane) Toplayınca hemen yedirebilir miyim? Yoksa kuruması filan gerek mi? Aynı hazır yeme benziyor hiç farkı yok bence. (Bu arada normal yem diye bahsettiğim yem ak darı)Çimini yediriceğine az daha büyüt mahsül al onu yesinler
Direkt yiyebilirler. Kurutmaya gerek kalmiyor ancak derseniz tek tek ayıklayıp vereyim, kurutayim derseniz oda bir seçenekMerhabaa! Benim normal yemlerim tuttu( yaklaşık 5 tane) Toplayınca hemen yedirebilir miyim? Yoksa kuruması filan gerek mi? Aynı hazır yeme benziyor hiç farkı yok bence. (Bu arada normal yem diye bahsettiğim yem ak darı)