Beaks yemde kurtlanma

GülşahKandemir

Forum Sakini
Merhabalar. Hepsiburada dan Beaks yem sipariş etmiştim dün elime ulaştı fakat bugün açtığımda birde ne göreyim canlı canlı kurtlar ve ağlar. Kuşlarıma üç seferdir aynı yemden alıyordum hiç bir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar. Yemi değiştirmeye karar verdim. Kaliteli bir yem önerebilir misiniz?

Gerek yoktur. Diyelim ki yemimiz 5 kilo olsun. 5 kilogram yemi 1’er kiloluk poşetler halinde gönderiyorlar. Yani ayrı 5 tane paket geçiyor elimize. İlk olarak 1 kiloyu kullanacaksak 1 kiloluk poşeti kavanoza aktarabiliriz. Diğerleri de vakumlu olduğu için bozulmayacaktır ve onları aktarmamıza gerek kalmayacaktır. Yani hepsini aktarmana gerek yok.
Yanlış aktarılmasın. 5 kg aldığınızda talep edildiği taktirde 1 er kg lık poşetleme yapabilirler. Ona da çok sıcak bakmayabilirler. Telefonda görüştüğümde şunu şu fiyata bunu bu fiyata alıyoruz tarzı şeyler söyledi.

Oyla 0
Yanlış aktarılmasın. 5 kg aldığınızda talep edildiği taktirde 1 er kg lık poşetleme yapabilirler. Ona da çok sıcak bakmayabilirler. Telefonda görüştüğümde şunu şu fiyata bunu bu fiyata alıyoruz tarzı şeyler söyledi.
Onu söyledim zaten. Belirttim onu.

Oyla 0
Geri