Eczanede mi satılıyor? Vazelininde faydası olurmuO bölgeye furicyn krem sürerek masaj yaparak patlamasına yardımcı olabilirsiniz
Evet eczaneden bulabilirsiniz Vazelinin ise yarayacağını sanmıyorum ufakta olsa iltihablanma varEczanede mi satılıyor? Vazelininde faydası olurmu
Teşekkürler birde bu sabah yuvadan çıkardığımda birisi tek ayağına başlamıyor surekli havada. Yuvada ne olmuş olabilir ne yapmalıyımEvet eczaneden bulabilirsiniz Vazelinin ise yarayacağını sanmıyorum ufakta olsa iltihablanma var
yuvasına mısır granülü koymuştum o zarar vermiş olabilirmi?Evet eczaneden bulabilirsiniz Vazelinin ise yarayacağını sanmıyorum ufakta olsa iltihablanma var
Topalliyor hiç basamiyor inada furican sürdüm faydasi olurmu? nasıl tedavi olur başka?İsirmis olabilirler. Granül sorun yapmış olma olasılığı düşük hocam
İsirmiyor ama çırpınıyor canı yanıyor gibi. Üstüne basamiyor tek ayak gitmeye calisiyor sürekli ve denge kuramıyor. Renginde bir değişiklik GöremedimAyağına temas ettiginizde ısırma, cigirma gibi tavirlar sergiliyor mu? Ayak sorunlarinda sizin yapabileceğiniz şey kremle cekistirmeden masaj yapmak ama bunun ötesi bir durum için veterinere götürmek şart. Şişme veya renk değişimi olmadi değil mi?
Birde bu kuşun kanadı böyle çıkınca korkmaya başladim. Babasının eski karısı Fransız tüy hastası olmuştu. Ama babasinda bir sorun yoktu. Acaba ondan bulaşmis olabilirmi bu kanadındaki tupun patlamamasi Fransız tüy hastalığı belirtisi olabilirmi korkuyorumBu şekilde
Yetişkin kuşlara bulaş durumu biraz farklı işliyor. Anlamaniz güç olur doğrusu ama öyle bir temas sonrası bebeklerde görülme olasılığı elbet var. Şuan tüy hastasi demek doğru olmaz. Ayağı içinse geçikmeden veterinere götürünuz. Şiddetli inciltti muhtemelenBirde bu kuşun kanadı böyle çıkınca korkmaya başladim. Babasının eski karısı Fransız tüy hastası olmuştu. Ama babasinda bir sorun yoktu. Acaba ondan bulaşmis olabilirmi bu kanadındaki tupun patlamamasi Fransız tüy hastalığı belirtisi olabilirmi korkuyorum
Teşekkürler. Birde kanatlarına ve vücudunun bazı yerlerine dışkı ve mama gelmiş kuruyunca sertleşmiş. Bu tüyün çıkmasını engellermi? Suyla çıkarsam olurmu?Yetişkin kuşlara bulaş durumu biraz farklı işliyor. Anlamaniz güç olur doğrusu ama öyle bir temas sonrası bebeklerde görülme olasılığı elbet var. Şuan tüy hastasi demek doğru olmaz. Ayağı içinse geçikmeden veterinere götürünuz. Şiddetli inciltti muhtemelen
Evet yapışan dışkı ve lekeler tüy gelişimini her zaman olmasa da olumsuz etkileyebiliyorTeşekkürler. Birde kanatlarına ve vücudunun bazı yerlerine dışkı ve mama gelmiş kuruyunca sertleşmiş. Bu tüyün çıkmasını engellermi? Suyla çıkarsam olurmu?
Merhaba, veterinere uzak konumda olduğum için gidemiyorum. Ayağına günlerdir kremle masaj yapıyorum ama bugün baktığımda ayağında damarlar gözüküyor ve hiç basamiyor. Acaba kanmi gelmiyor ne yapmalıyımYetişkin kuşlara bulaş durumu biraz farklı işliyor. Anlamaniz güç olur doğrusu ama öyle bir temas sonrası bebeklerde görülme olasılığı elbet var. Şuan tüy hastasi demek doğru olmaz. Ayağı içinse geçikmeden veterinere götürünuz. Şiddetli inciltti muhtemelen
Mama ile ilgili olduğunu sanmıyorumMammamia baby mix diye bir mama kullanıyorum. Bu mama iyimi acaba omu dokundu