Ben kimim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenb51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Erenb51

iyikus.com Üyesi
Merhaba ben eren 20 yaşındayım yks çalışıyorum. Bu zamana kadar 4 tane sultan papağanım oldu birisi kaçtı birisi aldığım 2. gün öldü . 3. de Bir forumda yanlış yönlendirilme ile öldü. Şu an bir kuşumla yaşamaya devam ediyoruz. Resim yapıyorum portre vs değişik tarzlarda. bu şekilde 😊😊😊🩷

Merhaba,
Foruma hoşgeldiniz.
Ölen kuşlarınızın durumundan bahseder misiniz dışkıları ve kuşların güncel videosu varsa paylaşabilirsiniz. Kuşlarda bulaşıcı hastalıklar olabiliyor,bir bakalım tedbiren.
Yanlış yönlendirme dediğiniz konu nedir yazmak isterseniz yazabilirsiniz. Nasıl bir yanlış yönlendirme yapıldı?

Hoşgeldiniz, son ayda aynı sürecin içinden birisiyle karşılaşmak hoş oldu. İnşAllah sınavda emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Merhaba,
Foruma hoşgeldiniz.
Ölen kuşlarınızın durumundan bahseder misiniz dışkıları ve kuşların güncel videosu varsa paylaşabilirsiniz. Kuşlarda bulaşıcı hastalıklar olabiliyor,bir bakalım tedbiren.
Yanlış yönlendirme dediğiniz konu nedir yazmak isterseniz yazabilirsiniz. Nasıl bir yanlış yönlendirme yapıldı?
Merhaba😊 Kuşlarımın hepsi aynı anda alınmadı. İlk ölen kuşumun(6 ay oldu) kursağı şişti ve kusmaya başlayıp öldü benle 2 gün yaşadı yani. 2. ölen (1ay önce) sanırım üşüttü ve sesi kesildi tüye de girdiği için hastalığı yenemedi biraz ilerledi ve uçtuktan sonra hıçkırıyor gibi oldu. Bana viks buharı ve tuz buharını yapmam önerildi. viks buharı ile kuşum daha kötü oldu. Tuz buharını nebizilatör ile yaptım kafasına tutup 40 sn kadar buhar verdim ve kuşum can çekişti. Veterinersiz iyileşir denildiği için ve şehirimde veterinerler kuşa bakmadığı için bir arayışta bulunmamıştım. Ama kuşum can çekişince bir veteriner buldum antibiyotik verdi kuşum 2 gün sonra öldü. Tuz buharından sonra çok çok kötüleşmişti zaten. Ben bide kuşuma günde bir kaç kez oksijen makinesi ile oksijen veriyordum ve rahatlıyordu düzeliyordu. Tuz buharından sonra bir daha hiç düzelmedi.

Geri