Ben yokken kuşumu ne yapmalıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gamze_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gamze_

iyikus.com Üyesi
Merhaba önümüzdeki günlerde 1 haftalığına şehir dışında olacağım. Kuşum daha önce 4 gün yalnız kaldı. Bir sıkıntı olmadı. Ama 1 hafta uzun bir süre olduğu için yalnız bırakma konusunda endiseliyim. Emanet edebileceğim kuşlardan anlayan pek kimse yok. Sadece 1 kişi var ondan da emin değilim. Asıl problemse benim kuşum çok korkak bi kuş. Sadece bana güveniyor. Yıllardır yanında duran babamdan bile çekiniyor. Yeni bi evde stres yapar mı diye korkuyorum. Yalnız kalırsa yine stres yapabilir. Bizimle gelme ihtimali de var. Onda da uzun yoldan çekiniyorum bu sıcakta arabada cam vs açmadan nasıl gideriz yine stres yapar mı. Gideceğimiz yerde hava değişiminden hasta olur mu.. anlaşıldığı üzere aklımda çok soru var ve çok stresliyim sizce kuşum için en rahat ihtimal hangisi? Şu süreci kazasız belasız nasıl atlatırım? Yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ben işin içinden çıkamadım.

Çözüm
Merhabalar, gideceğiniz yol süresi çok uzun değilse bence yanınızda götürmek en iyi seçenek diye düşünüyorum. Hem gittiğiniz yerde aklınız kalmamış olur, araba da giderken üstünü muhakkak örtün, örttükten sonra klima vs cam açılabilir aşırı olmamak kaydıyla. Gitmeden de bağışıklığı güçlendirici vitamin vererek ve gittiğiniz yerde de ilgilenerek bu süreci atlatabilirsiniz.
Merhabalar, gideceğiniz yol süresi çok uzun değilse bence yanınızda götürmek en iyi seçenek diye düşünüyorum. Hem gittiğiniz yerde aklınız kalmamış olur, araba da giderken üstünü muhakkak örtün, örttükten sonra klima vs cam açılabilir aşırı olmamak kaydıyla. Gitmeden de bağışıklığı güçlendirici vitamin vererek ve gittiğiniz yerde de ilgilenerek bu süreci atlatabilirsiniz.

Çözüm
Tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız için

Geri