Evet doğru hatırlıyorsunuz
Evet doğru hatırlıyorsunuzKremin bir zararı olmazda hatırladığım kadarıyla sizin kuşunuzun ayağında yara bere yoktu kırık diye şüpheleniyorduk..
Evet doğru hatırlıyorsunuz
En müsait zamanda götürürüz inşallah. Bundan önce de yazdığım gibi doktor işleri var bana ameliyat dediler bu cumartesi yine başka bir doktora görüneceğim ayrıca araya da bayram girdi yani bu aralar pek müsait değiliz. Bizde korkuyoruz birşey olur mu diye inşallah kısa süre de iyileşirBu kadar sürede eğer ayağa basmama durumu varsa ya ciddi bir incilmedir yada yüksek ihtimalle kırılmıştır. Ve müdahale edilip sarılmazsa kolay kolay kaynamaz çünkü ne kadarda basmamaya çalışsa en ufak bir temasta kırık oynar..
Siz beni dinleyin gidin bir röntgen çektirin içiniz rahat olsun. Eğer röntgende birşey çıkmazsa incilme için başka krem öneririz yine. Bepantolün bir faydası olmaz çünkü.. Kırıksada sarılır en azından bir iki haftada kaynar..
En müsait zamanda götürürüz inşallah. Bundan önce de yazdığım gibi doktor işleri var bana ameliyat dediler bu cumartesi yine başka bir doktora görüneceğim ayrıca araya da bayram girdi yani bu aralar pek müsait değiliz. Bizde korkuyoruz birşey olur mu diye inşallah kısa süre de iyileşirteşekkür ederim yardımlarınız için
Tamamdır alırımSizede geçmiş olsun bu arada.. Kuşun ayağına krem olarak en azından voltaren krem alıp kullanın. Eğer incilmeyse bu kremle toparlar. Yok toparlamazsa dediğim gibi kırık olma ihtimali yüksek fazla vakit kaybetmeden müdahale edilmesi lazım..