Taha düşüncelerimiz uyuşmuyo bana da yavru gibi geldiBana bir yaş civarı geldi. Beyaz kuş olduğu için çizgi vs olmadığı için çok net değilim. Ancak yetişkin bir kuş
Gözlerinde iris halkası yok daha yavru gibi ama çok iride duruyor anlayan biri yazsın anlarız bizdeTaha düşüncelerimiz uyuşmuyo bana da yavru gibi geldi
Gözlerinde iris halkası yok daha yavru gibi ama çok iride duruyor anlayan biri yazsın anlarız bizde
Beyaz renkte kuşların yaşını anlamakta güçlük çekiyorum. Fakat emin olmamakla beraber, sizin kuşunuzun da 4-5 aylık civarlarında olduğunu tahmin ediyorum.Ekli dosyayı görüntüle 10451Ekli dosyayı görüntüle 10452Ekli dosyayı görüntüle 10453Ekli dosyayı görüntüle 10454selamunaleykum hocam kuşu yeni aldım siyah gözlü yaş ve cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Cinsiyet erkek yaşta bende emin değilim 7-8 aylık gibi geldiEkli dosyayı görüntüle 10451Ekli dosyayı görüntüle 10452Ekli dosyayı görüntüle 10453Ekli dosyayı görüntüle 10454selamunaleykum hocam kuşu yeni aldım siyah gözlü yaş ve cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Peki cinsiyeti nedir ben erkekdir diye tahmin ediyorumBeyaz renkte kuşların yaşını anlamakta güçlük çekiyorum. Fakat emin olmamakla beraber, sizin kuşunuzun da 4-5 aylık civarlarında olduğunu tahmin ediyorum.
Allah allah petsoph bana yuvadan düşeli 25 30 gün felan oldu dediCinsiyet erkek yaşta bende emin değilim 7-8 aylık gibi geldi