Ekli dosyalar
Son düzenleme:
2 tane veterine gösterdim pek faydası olmadı. Daha önceden tekrar soru postı açmıştım. Nefes hırıltı sorunu ıcın cok kotu oldu durumu daha da kötüye gıdıyor ve asla bır sey yemıyor. Veterin bizim burada oek çözüm odaklı değiller para odaklılar o yüzden buraya sormak ısterım bu sefermerhaba, kusun sorunu her ne ise kuşun çok acı çektiği belli kısacık videoyu tamamen izleyemedim bile. veterinere götürme şansınız var mı? mutlaka yem yemesinde sorun vardır diye tahmin ediyorum mama yedirmeyi düşünür müsünüz?
haklısınız, şu zamanda birçok insan para odaklı ne yazık ki. profilinizde istanbul'da olduğunuz yazıyor istanbul'da önerilen bir veteriner vardı ancak ismini unuttum bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. bence mama aparatıyla mama verilmeli kuşa enerji kazandırılması için.2 tane veterine gösterdim pek faydası olmadı. Daha önceden tekrar soru postı açmıştım. Nefes hırıltı sorunu ıcın cok kotu oldu durumu daha da kötüye gıdıyor ve asla bır sey yemıyor. Veterin bizim burada oek çözüm odaklı değiller para odaklılar o yüzden buraya sormak ısterım bu sefer
Yok ıslak değil suyundan kendini ıslatıp tüylerini yoluyor. Veterineri mi önerirsiniz kusmasından gelen olsa dökülürdü çünkü oraya yapıs gıbı de degıl orada cıkmıso sarılar bir çok şey olabilir. Kusmasından kaynaklı gelen besinler olabilir, pamukçuk olabilir. Neden kuş ıslak bu arada? kendi salyası yüzünden mi böyle?
denk geldiğim bir görüntü değil açıkçası. Forumda gözlemlemiş biri varsa mutlaka yardımcı olacaktır ekstradan. Veterinerlik bir vaka maalesef. Hem nefes alıp vermesi zorlaşmış hem de farklı parçalar var. Şişme var. Hava kesesi akarları olabilir, kursak enfeksiyonu olabilir ya da aşırı ilerlemiş üst solunum sıkıntısı yaşıyor olabilir. Hatta karması bile olabilir.Yok ıslak değil suyundan kendini ıslatıp tüylerini yoluyor. Veterineri mi önerirsiniz kusmasından gelen olsa dökülürdü çünkü oraya yapıs gıbı de degıl orada cıkmıs
Yok kullanmadık. Dediğinizi not aldım.Kursak enfeksiyonları için bir ürün kullandınız mı? Hayır ise cevabınız triflucan temin ediniz eczaneden.
Teşekkür ederim. Ben karşıda oturuyorum. Daha önceden de Söyleyen oldu bende görmüştüm okurken de yine gitmeye çalışacagım ıstanbul avrupada iyi bir yer oldugunu soyleyen olmazsahatırlayamadığım yerin adı istanbulvet. ancak bu yeri şahsen deneyimlemedim çoğu kişiden övgüsünü duyduğum için yazıyorum. sizde bir araştırın lütfen. umarım en yakın zamanda kuşunuzu kanatlılardan anlayan bir hekime götürebilirsiniz ve kuşun güzel haberlerini alırız, geçmiş olsun
ne yazık ki istanbul'u hiç hiç bilmiyorum ancak forum içinde arama yaparsanız mutlaka sonuca varacağınızı düşünüyorum. o zamana dek lütfen kuşunuzu besleyiniz umarım iyi olacaktırTeşekkür ederim. Ben karşıda oturuyorum. Daha önceden de Söyleyen oldu bende görmüştüm okurken de yine gitmeye çalışacagım ıstanbul avrupada iyi bir yer oldugunu soyleyen olmazsa
Öncelikle iki tane kanatlı hekime zaten götürdüm. Bir önceki forumda da belirttiğim ilaçları verdiler.( ayrı ayrı verilen ilaçları yazmıştım orada) imkanım yok ama yine de götürürüm sorun o değil. Veterinerlerin verdiği ilaçlar daha kötü yapıyor ne olduğunu söylemeden (sanıyorum ki onlar da bilmiyor ne hastalıgı oldugunu) bunu bunu kullanın diyorlar. Belirttiğim gibi çoğu para odaklı ne yazık ki.önceki başlığınızı tekrar okudum, tekrar söylüyorum bu kuşun acil kanatlı hekimine ihtiyacı var. (imkanlarınız dahilinde elinizden geleni fazlasıyla yapıyorsunuz, yanlış anlamayın lütfen)
bununla birlikte, kuşun her halukarda çok acil tedaviye ihtiyacı var, ağızdaki lezyonlar (yanlış görmediysem) tedaviye yanıt alma şansınızı güçleştirecek şekilde ilerlemiş. bu aşamada artık protozoa, mantar vb. enfeksiyonlar aynı anda saldırıyor (mixenfeksiyon)
ben bu durumda olsam ve uzman bir hekime ulaşamasam eczaneden mikostatin ve flagyl şurup alıp aynı anda kullanırım.
Teşekkür ederimreçetesiz satılıyor, mikostatin (ya da triflucan ) ve flagyl . ayrıca biraz insülin enjektörü alın
ilave olarak; ağızdaki lezyonlar (lezyonsa tabi) muhabbet kuşlarında çok çok nadir görülür, bu aşamada benim yazdığım ilaçlar tam fayda sağlamayabilir. bu kuşa müdahale edebilecek tecrübede ülkemizde 3-5 hekim var sadece
Teşekkür ederim çok faydalı oldu. Veterinerden de yarın akşam için randevu aldımekli videoyu izlemenizi öneririm, faydalı olabilir